Connect with us

Revistateo.ro

Maria Ghiorghiu „Să ne pregătim sufletește pentru venirea pe lume a Mântuitorului”

Inedit

Maria Ghiorghiu: „Să ne pregătim sufletește pentru venirea pe lume a Mântuitorului”

Maria Ghiorghiu a avut o nouă viziune care face deja furori pe Internet. Clarvăzătoarea a scris pe blogul ei despre a doua venire pe lume a Mântuitorului, într-un mesaj adresat credincioșilor.

Maria Ghiorghiu, o nouă profeție tulburătoare

„Dragii mei, să ne pregătim și noi sufletește și trupește pentru a doua venire pe Pământ a MÂNTUITORULUI nostru, al tuturor, IISUS HRISTOS, FIUL LUI DUMNEZEU TATĂL și-al PREA CURATEI FECIOARA MARIA.

Să mergem macar în ziua SFINTEI DUMINICI la SFÂNTA BISERICĂ, să ne spovedim la PĂRINTELE DUHOVNIC, iar dacă nu avem unul atunci putem merge la orice PREOT găsim.

Să dăruim dragoste și milă Aproapelui nostru, să facem fapte bune, fapte de milostenie și cu siguranță vom fi și noi pregătiți pentru cea de-a doua venire a LUI IISUS HRISTOS în NOUL SĂU IERUSALIM – ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Pe 9 mai, Maria a scris despre un vis în care îi apărea Sfântul Iosif, care probabil avea legătură cu presimțirea venirii pe lume a lui Iisus. Iosif cel Mare i-ar fi spus Mariei Ghiorghiu în vis că Mântuitorul va coborî deasupra Cetății Ierusalimului.

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, o nouă profeție adeverită. Ce mesaj nou are pentru români

CITEȘTE ȘI: Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu a visat-o pe Ileana Ciuculete

Maria Ghiorghiu este cunoscută în spațiul public pentru previziunile sale. A prevăzut incendiile de la Colectiv și Bamboo și o serie de alte evenimente care au avut loc la scară planetară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top