Connect with us

Revistateo.ro

O nouă zi, o nouă profeție adeverită. Ce a spus Maria Ghiorghiu și s-a adeverit

Inedit

Maria Ghiorghiu, premoniții îngrijorătoare: „Este pe cale să aibă loc şi nu ceva bun…”

După mai multe previziuni, care, din păcate, s-au adeverit, Maria Ghiorghiu a mărturisit cele mai noi premoniţii pe care le-a avut. Potrivit clarvăzătoarei, în curând se va întâmpla o nouă nenorocire, dar nu a spus în ce ţară se va petrece aceasta.

„O lumină albă şi strălucitoare mă trezeşte şi astfel, văd dragilor sub mijloc de Cer, chiar pe Bolta Cerului de noapte senin, văd cum o Forţă nevăzută ne scrie cu litere din Lumina albă orbitor de strălucitoare, aşa: «Apără-ne Doamne!». (…).

Prieteni dragi, după cum vedem cu totii ,suntem îndemnati la Rugaciune profundă, la Rugaciune din toata inima si din tot sufletul ,să fie rostită Rugaciunea noastră. Ceva este pe cale să aibă loc si nu ceva bun. Ce va fi, eu nu ştiu; nu mi s-a descoperit. Dar ştiu fraţilor că, dacă vom încerca să fim mai buni, mai întăriţi în Credinţă, dacă ne vom iubi aproapele ca pe noi înşine, Dumnezeu si Măicuţa Domnului nu îşi va intoarce Faţa Sa de la noi Fiii Săi.

Vom fi apărati de tot necazul si de toata suferinţa.
CREDINŢA, NĂDEJDEA şi DRAGOSTEA dragii mei, sunt cele trei Virtuţi Dumnezeieşti pe care trebuie să le ţinem strâns legate în inima şi-n sufletul nostru. Să dăruim Dragostea inimii noastre Semenilor noştri; să-i ajutăm pe cei în necaz şi-n suferinţă, Amin”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută după ce a susţinut că a avut previziuni despre evenimente majore care s-au produs atât în România, cât şi peste hotare. Ea a susţinut că Dumnezeu i-a trimis semne referitoare la accidentul aviatic din Apuseni, drama lui Gabriel Cotabiţă, dar şi despre incendiile din Colectiv şi Bamboo. De asemenea, ea are premoniţii şi despre atentatele teroriste din Occident şi cutremurele care se înregistrează pe întreg mapamondul.

Articol pe aceeași temă: Maria Ghiorghiu, profeție îngrozitoare: ”O biserică va fi acoperită de un munte de pământ”

A apărut o nouă profeție a Mariei Ghiorghiu. Este vorba despre o biserică ce va fi acoperită de pământ din cauza unei alunecări de teren. Clarvăzătoarea nu știe încă cum poate lega această viziune de temperaturile neobișnuite de pe întreaga planetă. Iată ce a scris clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Maria Ghiorghiu, profeție îngrozitoare: ”O biserică va fi acoperită de un munte de pământ”

”Prieteni dragi, din păcate vom auzi de o alunecare de teren, care va acoperi o SFÂNTA BISERICĂ până aproape de acoperiș.

Deci, mi s-a arătat înspre Est, un munte de Pămant care a venit la vale, iar Turla Bisericii Sfinte se vedea doar de la jumătate în sus.

Bine ar fi dacă cineva ar putea depista mai devreme ceea ce urmează a avea loc. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului ca să ocrotească BISERICILE SALE și pe noi toți Fiii Săi, Amin! Cu dragoste, Maria.”

De-a lungul timpului au apărut mai multe profeții ale Mariei Ghiorghiu. Profețiile ei s-au adeverit, după cum s-a putut observa în timp. A scris la un moment dat că urmează să se întâmple ceva cumplit la scară planetară și, la scurt timp, Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică, eveniment care a îngrijorat întreaga planetă.

Acum, clarvăzătoarea vorbește pe blogul său despre un eveniment care va avea loc în curând. Este vorba despre o biserică ce va fi acoperită de pământ, ca urmare a unei alunecări de teren. Turla lăcașului sfânt va fi acoperită de pământ pe jumătate.

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, viziune șocantă despre țara noastră. Ce se întâmplă chiar acum

Maria Ghiorghiu speră că se va afla dinainte despre ce biserică este vorba, astfel încât să poată fi prevenit evenimentul cumplit pe care-l prevede. De asemenea, la final, clarvăzătoarea îi îneamnă pe cei care îi văd mesajul să se roage la Dumnezeu și la Maica Domnului pentru a ocroti biseircile, dar și toți oamenii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top