Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Maria Ghiorghiu: „ISIS amenință România”. Dezvăluirea care îi cutremură pe toți românii

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a avut o nouă viziune despre România. Aceasta susține că țara noastră este în vizorul teroriștilor din gruparea Stat Islamic, ISIS.

Maria Ghiorghiu, profeție cutremurătoare despre România

„În noaptea de 3-4 iunie, aşa cum stau eu şi scriu noaptea, acestea nu sunt vise, sunt trăiri reale. Auzeam un glas: ISIS ameninţă România, foc în România, în Românica de astăzi. La Cluj se va întâmpla. tot ce mi se spune toate se adeveresc, din păcate.

Întâi vor lovi în gara de nord din Bucureşti. Am văzut cum este chiar la gara de nord cum trenurile explodau unul după altul. (…) Am mai avut o viziune cu tricolorul României în sânge”, a spus Maria Ghiorghiu în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”.

„În Marea Britanie, aşa cum mi s-a arătat, era o plancartă în care erau mai multe oraşe vizate în care teroriştii vor acţiona. Nu am putut să le citesc pe toate, s-a petrecut într-o fracţiune de secundă. (…) Am scris de curând despre Franţa. Va avea foarte mult de suferit idn cauza islamiştilor. În Germania. Germania se va înconjura de ziduri, se va izola. Şi România va fi în vizorul teroriştilor.

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, profeție șocantă pentru vara aceasta

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, profeție îngrozitoare: ”Vă spun că vom auzi de un ATENTAT…”

Nu ştiu exact zona. Mesajul a fost aşa: la Cluj Napoca. Iarăşi de Gara de Nord. Pe 31 Mai un glas din cer a strigat special pentru România: Români, e timpul pentru pocăinţă! nimeni nu ştie când vor fi. Toate se vor întâmpla aşa cum e scris”, a mai spus Maria Ghiorghiu.

2 Comments

2 Comments

  1. Elena

    2017-06-07T17:24:07+03:00 at 2017-06-07T17:24:07+03:00

    Dezvăluirea NU îi cutremură pe toți românii! Sunt vedenii bolnave. Românii sunt credincioși și vor fi păziți de Dumnezeu. In plus suntem păziți si de Sfântele Parascheva si Filofteia, care au moaștele în țara noastră.

  2. Silvia

    2017-06-13T11:30:11+03:00 at 2017-06-13T11:30:11+03:00

    Poti sa ai toate moastele lumii in tara. Daca teroristii te au in vizor, doar armata te poate apara, nu moastele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top