Connect with us

Revistateo.ro

Maria Constantin și-a adus fiul la București, după ce ani de zile nu a putut

Staruri

Maria Constantin și-a adus fiul la București, după ce ani de zile nu a avut voie

După ce a dus luni întregi o luptă cruntă cu fostul soț prin tribunale, Maria Constantin a reușit victorie pe care nu o va uita niciodată.

Fosta soție a lui Marcel Toader a câștigat lupta în instanță cu Ciprian Tapotă în legătură cu fiul ei. Dacă ani de zile copilul a stat la interpretul de muzică populară, Maria poate acum să își ia fiul la București, acolo unde locuiește.

Citește și: Maria Constantin, dezvăluiri despre noul iubit: „A fost puțin șocat”

După divorțul de Ciprian Tapotă, copilul locuiește alături de tatăl său și alături de iubita acestuia. Maria Constantin avea voie să îl vadă doar de câteva ori pe an. Artista și-a dorit mult timp să poată să meargă împreună cu Codruț într-o vacanță. Visul a devenit realitate pentru Maria, care a mers cu micuțul zilele acestea într-o mulțime de locuri.

Citește și:

Acum câteva săptămâni, Maria a mers singură într-o vacanță în Sicilia, iar după vacanță a dezvăluit că iubește din nou.

„Sunt un om care trăiește fără regrete, nu sunt un om care să urască, nu port pică nimănui. Urmează să petrec vacanța de o lună de zile cu fiul meu, dar am avut multe evenimente, săptămâna viitoare voi pleca spre el.„, a spus Maria Constantin, la „Star Matinal”.

Cine este noul iubit al Mariei

Cât despre noul iubit, Maria Constantin spune că este un nou început și vrea ca de această dată să își țină ascunsă relația.

„Și despre mine se spune că am nu știu câte relații, nu înseamnă nimic dacă am prieteni bărbați. Eu știu că toată lumea așteaptă să îmi prezintă iubitul. Măi, nu este o relație, vorbim despre un nou început, habar n-am… îmi doresc ca relația care va fi în viața mea să fie departe de ochii lumii. „, a mai spus Maria Constantin, la „Star Matinal”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top