Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Maria Constantin iubește din nou: „Îmi asum această relație”

La un an de la despărțirea de Marcel Toader, Maria Constantin iubește din nou. De data aceasta, este vorba tot despre un bărbat celebru din România.

Cel care a făcut-o pe cunoscuta artistă să iubească din nou este fotbalistul Dacian Varga. Chiar dacă a încercat să țină ascunsă relația, idila celor doi a ieșit la iveală, iar Maria Constantin a vorbit despre noul bărbat din viața sa.

Citește și:

Dacian Varga

Maria Constantin și-a adus fiul la București, după ce ani de zile nu a avut voie

„Am muncit mult, muncesc încontinuu. Cânt melodia pentru cine o fi. Dacian fi putut fi și șoferul meu. Îl țineam de mână să nu cumva să îl calce mașina. De ceva timp eu nu am mai spus detalii despre viața mea personală.

Am renunțat la a mă expune pe tapet, fiecare om are nevoie de spațiu și intimitate. Nu este nimic de ascuns, îmi asum această relație. Sunt liniștită și sunt o femeie mult mai echilibrată. Viața mea este mai liniștită de când am oameni dragi lângă mine care mă iubesc. Nu sunt ipocrită, nu oi fi stat singură un an și ceva. Vreau să am grijă ca fiul meu să nu aibă de suferit.

O să-l pomenesc toată viața pe bărbatul meu atunci când va fi ceva serios. E normal să îți fie teamă și să privești lucrurile din altă pespectivă. E normal să tatonezi terenul, să fii sigur. Mai bine să fii precaut”, a declarat Maria Constantin, la Agenția Vip.

Maria și Dacian locuiesc deja împreună, potrivit apropiaților celor doi

Dacian Varga este fiul lui Ioan Varga, un fost jucător al celor de la Dinamo București. Are 34 de ani și este din Petroșani. Acesta a avut mai multe relații cu femei cunoscute. Dacian s-a iubit cu fosta prezentatoare de la Antena 1 Ana Maria Gheorghe, cu fosta prezentatoare de la Antena Stars – Maria Simion, cu fosta prezentatoare Etno Tv Roxana Vaşniuc, dar şi cu Miss Italia Sport Georgiana Popescu, sau cu Iulia Tăbăcaru.

„Maria şi Dacian sunt împreună de puţin timp, dar deja s-au mutat împreună. El stă în Dorobanţi, iar Maria poate fi văzută destul de des în zona aceea acum. Ea nu vrea să facă declaraţii despre iubit, pe motiv că e viaţa ei privată şi vrea să stea departe de presă de această dată”, au declarat persoane apropiate din anturajul celor doi zilele trecute pentru click.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top