Connect with us

Revistateo.ro

Marcel Toader are probleme de sănătate

Monden

Marcel Toader are probleme de sănătate

Marcel Toader are probleme de sănătate din nou. După ce a mers la spital pentru a face anumite analize, a aflat că trebuie să fie supus unei intervenții chirurgicale în curând. Afaceristul are probleme cardiace, motiv pentru care medicii i-au recomandat intervenția chirurgicală. Se pare că un mușchi al inimiii sale nu mai funcționează, motiv pentru care operația este necesară.

Marcel Toader trebuie să fie supus unei intervenții chirurgicale

Marcel Toader are probleme cardiace. Tocmai din cauza acestora, afaceristul trebuie să fie operat. A vorbit despre acest subiect, în cadrul unei emisiuni. Iată ce a declarat.

„Am avut un infarct, am fost internat, mi s-a pus un stern. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale. Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile. Inima mea e puternică încă”, a spus bărbatul în cadrul unei emisiuni, conform spynews.

Bărbatul a sufeit un infarct. După ce a fost internat, i s-a pus un stern. Omul de afaceri a declarat că a renunțat la medicamente cu doi ani în urmă deoarece considera că sunt multe și nu îi fac bine.

CITEȘTE ȘI: Marcel Toader, dezvăluiri neașteptate: „Am rămas cu 1 leu și 70 de bani în buzunar”

CITEȘTE ȘI: Marcel Toader și Gabriela Cristea, încă în procese din cauza banilor

De asemenea, a menționat faptul că în urmă cu mai mulți ani a făcut o cură cu albine. Iar rezultatul nu a întârziat să apară. Nu a fost răcit timp de șapte ani.

„Acum mulţi ani am făcut o cură cu albine. Iei albina şi te înţeapă de la 1 până la 12 şi înapoi. Timp de şapte ani eu nu am fost răcit”, a mai spus Marcel Toader, potrivit sursei menionate mai sus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top