Connect with us

Revistateo.ro

Maria Constantin recunoaște că s-a înfometat

Staruri

Maria Constantin recunoaște că s-a înfometat

Celebra cântăreață de muzică populară Maria Constantin a recunoscut în direct că s-a înfometat pentru a arăta atât de bine.

Vedeta este vizibil extrem de slabă, iar jurnaliștii au întrebat-o dacă și-a dorit să slăbească atât de mult.

„Nu mi se pare că am slăbit. M-am înfometat după ce am născut, recunosc. Am vrut să slăbesc, nu aveam voie să fac mișcare, iar singura metodă a fost să mă înfometez, ajunsesem pe la 70 și ceva de kilograme. Mai uit să mănânc în timpul zilei.

Nu trebuie să te încadrezi niște norme, s-au scris fel și fel de lucruri urâte, că am vergeturi, este normal, având în vedere că am un copil, am trecut prin niște modificări. Îmi mai doresc un copil, de ce nu.”, a spus Maria Constantin, la „Star Matinal” la Antena Stars.

CITESTE SI: Meghan Markle, operată? Un medic estetician român face analiza

Mama lui Marcel Toader a spus adevărul despre divorțul fiului ei de Gabriela Cristea

Cu cine a fost înlocuită Maria de Marcel

Presa de scandal scrie că Marcel Toader s-ar iubi cu o fostă ispită de la „Insula iubirii”, un celebru reality-show de la noi.

Marcel este cunoscut pentru relațiile sale. A trecut nici mai mult, nici mai puțin decât prin 6 divorțuri. Fostul sportiv (n.r.: a jucat rugby) a avut relații cu Anamaria Ferenț, Gabriela Cristea și Maria Constantin, printre altele.

Acum, acesta s-ar iubi cu Bianca Roman, scrie site-ul de vedete spynews.ro.

Bianca Roman a devenit cunoscută în lumea mondenă datorită participării în show-ul „Insula iubirii” difuzat vară de vară la Antena 1.

Marcel și Bianca ar fi fost surprinși în Centrul Vechi al Capitalei împreună, și, conform paparazzilor, aceștia s-au sărutat pasional o noapte întreagă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top