Connect with us

Revistateo.ro

Maria Constantin, dezvăluiri despre noul iubit: „A fost puțin șocat”

Staruri

Maria Constantin, dezvăluiri despre noul iubit: „A fost puțin șocat”

La un an de la despărțirea de Marcel Toader, Maria Constantin iubește din nou. Artista a dezvăluit că există cineva în viața ei și este mai fericită ca oricând.

Vedeta a petrecut câteva zile departe de România. Aceasta a plecat în vacanță singură, lucru neașteptat pentru toată lumea.
Maria Constantin a dezvăluit cum a reacționat iubitul său atunci când a aflat că nu vor merge împreună în Sicilia.

„A fost puţin şocat prima dată. A crezut puţin la început că nu sunt singură. Nu am stat foarte mult pe telefon. Până la urmă este vorba de încredere”, a spus Maria Constantin la Antena Stars.

Ieri, Maria a povestit la „Teo Show” ce s-a întâmplat în Sicilia. Chiar dacă are o relație, aceasta nu se gândește la o nuntă momentan.

Citește și: Maria Constantin va petrece vacanța cu băiatul ei. Soțul a cedat

„Am stat doar câteva zile pentru că am fost singură și am zis să nu mă plictisesc. A fost o aventură, de fapt! Am vrut să experimentez și o vacanță de una singură. Voiam de mult timp să fac asta. Când mai mergi cu prietenii, trebuie să îți faci programul și după ei”.

„Am fost singură în vacanță. Asta înseamnă libertate. M-am simțit foarte bine, m-am regăsit, mi-am făcut ordine în gânduri, am ascultat muzică, m-am relaxat. Dacă nici mafioții nu m-au furat, nu mă mai fură nimeni. M-am dus singură pentru că voiam să vizitez Sicilia. Cea mai frumoasă destinație: Sicilia. M-am decis cu trei zile înainte, am făcut rezervările și am plecat.

Citește și: Maria Constantin a suferit de depresie

Nu știu dacă ma mai gândesc la nuntă. Acum aș spune nu, e totul prea recent, nu cred că aș putea face pasul ăsta acum. Dar la o relație normal că mă gândesc, e acolo cineva”, a mai declarat Maria Constantin la „Teo Show”.

Maria Constantin și Marcel Toader s-au despărțit, după ce acesta a acuzat-o că l-a înșelat. Mai mult decât atât, acesta a venit cu mai multe probe pentru a-și susține spusele. Artista a negat toate acuzațiile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top