Connect with us

Revistateo.ro

Marcel Toader, dezvăluiri neașteptate: „Am rămas cu 1 leu și 70 de bani în buzunar”

Staruri

Marcel Toader, dezvăluiri neașteptate: „Am rămas cu 1 leu și 70 de bani în buzunar”

Invitat la „Teo Show”, Marcel Toader a vorbit despre viața sa și despre cât de mult s-a schimbat viața sa de când a divorțat de Maria Constantin. Omul de afaceri a făcut o declarație în premieră, despre situația sa financiară.

Acesta a fost căsătorit de șase ori, iar acest lucru s-a întâmplat deoarece a vrut o familie numeroasă. Marcel Toader nu are decât un fiu, însă visul său este să aibă și o fetiță.

„Mi-am dorit o familie numeroasă. Eu am vrut cinci copii. Ideea era că eu am crescut la masa cu trei picioare, ne adunam toţi. Am avut şase căsnici oficiale. Eu am încercat, chiar dacă nu funcţionau lucrurile să le fac să funcţioneze. Las destinul să lucreze de ceva vreme. Eu am stat mult de vorbă cu mine.

Citește și: Marcel Toader o atacă dur pe Gabriela Cristea

Am stat nopţi întregi singur pe canapea. Nu mă mai uit la televizor. Îmi fac aşa un fel de rezumat al vieţii mele, pas cu pas. Sunt hotărât să spun stop, nu mai vreau să accept nimic. Eu am un fel de a gândi. Încerc să intru în mintea femeii, să ştiu ce vrea să mănânce, unde vrea să meargă în vacanţă”, a spus Marcel Toader la „Teo Show”.

Citește și: Marcel Toader și Gabriela Cristea, încă în procese din cauza banilor

Acesta ar mai vrea o relație, dar de data aceasta vrea ca relația să funcționeze după modelul francez, în care fiecare partener are locuința sa.

„Cred în coabitare, dar după modelul francez. Am cunoscut o femeie, profesoară şi la un moment dat i-am spus să se mute la mine. Nu a vrut. Mi-a zis: dacă mâine nu ne mai înţelegem şi mă dai afară, eu unde mă duc? Cred că cel mai ok e să stăm fiecare la casa lui, ne facem surprize. (…) O iau de la capăt, cum să nu. Vreau să am o fetiţă. Mi-am dorit toată viaţa mea o fetiţă„, a mai povestit Marcel Toader.

Marcel Toader a trecut anul trecut printr-o perioadă mai grea şi a rămas fără bani, însă a luat-o de la zero.

„Acum un an am rămas cu 1,70 lei în buzunare. Anul trecut s-a întâmplat. Am luat-o de la capăt. E un fel de adrenalină care te pune în mișcare”, a mai spus Marcel Toader.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top