Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Mai ceva ca in filme! Un baietel cu sindromul Down a fost salvat de un catel

Un catel a devenit eroul familiei, dupa ce a reusit sa il salveze intr-o operatiune spectaculoasa pe un baietel bolnav de sindromul Down.

Riley Gedge-Duffy, in varsta de cinci ani, a suferi arsuri la maini, la cap si pe spate, dupa ce a s-a blocat in uscatorul de rufe.

Acesta a pornit automat, cu baietelul blocat inauntru.

Catelul familiei, Teddy, a reusit sa dea alarma in casa si sa anunte ca ceva este in neregula.


Sotia mea dadea cu aspiratorul la etaj atunci cand catelul a urcat si a inceput sa latre, asa ca si-a da seama ca ceva este in neregula. Atunci cand aceasta a coborat, l-a vazut pe baiatul nostru mai mare care se uita la TV si l-a intrebat unde este Riley. Cainele latra ca un nebun si alerga catre uscatorul de rufe, insa pentru ca era intuneric, sotia nu a putut sa vada unde este Riley. Atunci a fost momentul in care sotia si fiul mai mare au auzit zgomote si i-au vazut iPadul miscandu-se in urcator si am crezut ca este inauntru. Ea l-a scos din uscator si a turnat apa rece pe el”, a dezvaluit barbatul pentru Metro.

„Am ajuns acasa 40 de secunde mai tarziu, l-am dezbracat si l-am dus in dus ca sa il acopar cu apa rece. Dupa aceea am format la ambulanta. Nici nu pot sa ma gandesc la ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi fost catelul acolo”, a mai spus tatal baietelului.

Baietelul cu sindromul Down este sub tratament

Incidentul nefericit a avut loc in Irlanda de Nord, iar copilul a fost dus de urgent la spital, iar in aceste momente, primeste inca ingrijiri pentru a se recupera total.

Citeste si: O fetita a fost „mancata de vie” de herpes. Cum arata dupa un an de tratament

„Se descurca foarte bine, in afara de arsurile si de echimozele de la cap. Dar este intr-o forma buna si isi va reveni”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top