Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

O gravidă a vrut să filmeze prima ecografie. Medicul i-a zis că nu vrea să vadă ce are înăuntru

Jessica Capitani a intrat în atenția presei din afară după ce și-a povestit experiența dureroasă.

O poveste cu final neașteptat

A dorit dintotdeauna să devină mamă, iar visul ei părea să devină realitate în anul 2005. A vrut să filmeze prima ecografie, însă s-a lovit de dorința medicului de a-i explica unele lucruri înainte.

„Credeam că ecografia din acea zi era pentru a vedea care va fi genul copilului. Am fost atât de naivă. Nu m-am gândit că ecografiile se folosesc pentru multe alte lucruri”, a spus Jessica, scrie presa britanică.

„Când am văzut anatomia bebelușului pe ecran, de-abia așteptam să dau vestea că e băiat întregii familii”, a mai spus femeia. Ceea ce nu știa era că bucuria ei avea să dureze puțin.

Medicul i-a spus că nu și-ar dori să filmeze bebelușul din pântece, că nu ar vrea să știe ce are în ea.

Se pare că femeia avea multe complicații, unele amenințându-i viața atât ei cât și copilului.

Printre altele, copilul urma să se nască cu Sindromul Down și cu hidrocefalie.

Din fericire, sarcina a decurs bine. Jessica a ales să nu avorteze și astăzi este fericita mămică a unui băiețel de 12 ani.

O gravida a facut sex in luna a 7-a. Apoi, a aflat ca bebelusul ei…

O gravida a facut sex in luna a 7-a si, neputand evita momentul, a avut orgasm desi era insarcinata. Femeia s-a speriat foarte tare si a mers la medic pentru ca nu stia ce putea pati bebelusul. Raspunsul medicilor a lasat-o masca, scrie shht.ro.

G. Tiffany, o tanara de 26 de ani din California, a mers la ginecolog a doua zi dupa ce a facut sex cu sotul ei. La spital, doctorul i-a spus sa se aseze pe scaun si a inceput sa o priveasca incruntat. “Nu e tocmai bine ce ati facut”, i-a spus medicul uitandu-se pe niste filme de la ecografie.

Femeia a intrebat daca bebelusul a fost afectat si incepea sa transpire, iar medicul a linistit-o vazand ca gluma lui ii poate dauna mai mult decat sexul in timpul sarcinii. Medicul a inceput sa rada si i-a spus ca nu doar ea s-a simtit bine azi noapte, ci si bebelusul.

Tanara s-a simtit jignita, insa medicul i-a explicat de ce a spus asta: “Bebelusul simte aceeasi euforie ca si tine. Ba chiar prin eliberarea endorfinelor il faci sa se simta ca si atunci cand tu esti fericita mancand ciocolata. Sexul nu dauneaza in niciun fel fatului. In plus, pentru ca ai avut orgasm, orice durere pe care micutul o putea simti in burtica a fost redusa”.

Femeia nu stia ca sexul in timpul sarcinii poate avea aceste efecte pozitive asupra bebelusului. Nu a continuat sa mai faca sex pana dupa ce a nascut, insa informatiile primite au fost folositoare incat sa le sfatuiasca pe prietenele ei care voiau sa faca sex gravide fiind.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top