Connect with us

Revistateo.ro

VIRAL. Fotografia care nu lasa loc de cuvinte

Inedit

VIRAL. Fotografia care nu lasa loc de cuvinte

VIRAL. Viata este plina de momente in care trebuie sa te opresti si sa nu mai spui nimic. Uneori, cuvintele nu fac decat sa amageasca si mai mult.

De aceea, e bine sa preferam tacerea. In fata acestei fotografii nu poti ramane altfel decat mut. Un bunic si nepotul sau. Un bunic bolnav si nepotul sau bolnav. Un bunic iubitor, in ciuda necazurilor prin care a trecut (numeroase interventii chirurgicale pe inima, 18 stenturi, tratamente peste tratamente etc).

Un nepot care s-a nascut cu sindromul Down, un defect la inima, boli pulmonare si probleme cu rinichii. Ce se poate spune in plus? Probabil ca nimic. Nu avem dreptul sa spunem mare lucru. Nu putem spune ca intelegem perfect situatia pentru ca am minti. Putem spune, insa, ca ne doare.

VIRAL. Fotografia a fost postata pe Facebook de mama baietelului tinut in brate de Halstead, bunicul care s-a stins din viata pe 24 iulie. Brandy Gregware, mama lui Kolbie, copilul care lupta ca un erou pentru viata sa, a scris un mesaj emotionant atasat la poza de pe reteaua de socializare.

Emotionant! Scrisoarea unei fete, decedate la 12 ani, catre ea insasi

Scrisoarea unui baietel de noua ani, bolnav de autism si depresie

„Aveam ochii inlacrimati cand am vazut fotografia asta. Plang chiar si acum, cand scriu aceste randuri. Sunt 2 miracole luptatoare. Tatal meu a trecut prin doua operatii pe inima, a avut 18 stenturi coronariene, stimulator cardiac, diabet plus foarte multe atacuri de inima. Ii functiona doar 10% din inima.

VIRAL. Fotografia care nu lasa loc de cuvinte-2

Ultima lui victorie a fost la un spital din Atlanta unde i s-au administrat medicamente care l-au ajutat sa fie putin mai tare. Dupa ce medicamentele nu isi mai faceau efectul, eram deja pregatiti sa ne luam ramas bun. Kolbie a suferit prima interventie chirurgicala la 4 luni pentru ca s-a nascut cu un defect la inima, cu probleme la plamani si hipertensiune, afectiune la rinichi si sindromul Down.

Din cele 10 luni de viata, 7 le-a trait in spital. A reusit sa supravietuiasca datorita aparatelor care il tineau in viata pentru ca o raceala i-a pus capac, pe langa toate bolile de care sufera. A fost foarte greu pentru familia noastra pentru ca amandoi erau ba internati, ba externati din spitale si niciodata nu stiam daca se vor mai intoarce acasa ca sa ne bucuram de ei.

VIRAL. Fotografia care nu lasa loc de cuvinte-1

Stau si ma uita la poza in care tata il tinea in brate pe Kolbie ore intregi si nu pot vedea decat multa iubire si bunatate in aceasta fotografie. Privesc imaginea cu ochii in lacrimi (…)

E atat de multa ura si violenta in lume, dar inca mai sunt oameni care se lupta pentru a fi in viata in fiecare zi. Voi pastra fotografia asta pentru tot restul vietii”, a scris Brandy pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top