Connect with us

Revistateo.ro

Magda Vasiliu a dat vestea cea bună! Fiul ei s-a vindecat de cancer

Stirile zilei

Magda Vasiliu a dat vestea cea bună! Fiul ei s-a vindecat de cancer

Magda Vasiliu a trecut în ultima vreme prin momente grele. Asta deoarece fiul ei suferea de cancer. A fost un an în care băiețelul a luptat pentru viașa lui. Din fericire, Magda are vești bune. Fiul ei s-a vindecat complet. este în remisie. A dat vestea pe o rețea de socializare. Iată ce a scris prezentatoarea TV.

Vești bune! Băiatul Magdei Vasiliu s-a vindecat

Din fericire, copilul Magdei Vasiliu s-a vindecat. Acum este în remisie. Însă a fost o perioadă dificilă pentru prezentatoarea TV și familia ei. Acum, prezentatoarea TV zâmbește din nou. Se bucură pentru că fiul ei a scăpat de teribila boală.

Astăzi se împlineşte un an de când am ajuns la Roma. Un an în care am sperat, am suferit, am învătat, am plâns, m-am bucurat şi am aflat ce înseamnă cu adevărat cancerul. Un an de chimioterapie, o intervenţie chirurgicală, aplazie, analize săptămânale, investigaţii amănunţite, reevaluări făcute ca la carte…

Grazie unor medici de un profesionalism incredibil precum Ida Russo, GM Milano, Aurora Castellano, Deborah Di Pasquale, Marco Giordano, dar şi multumitaă unor asistente care i-au venit mereu în întâmpinare lui Vlad, astăzi, copilul meu este în remisie totală, completă…

CITEȘTE ȘI: Mgda Vasiliu, mesaj sfâșietor din Italia: „Azi un copil de 5 ani e condus pe ultimul drum!”

Am văzut ce înseamnă un spital dedicat cu adevărat copiilor, am văzut cum trebuie să fie îngrijiţi cu adevărat copiii oncologici, am învăţat să am încredere până în pânzele albe în deciziile medicilor şi în priceperea şi indemanarea asistentelor. Nu pot decât să le mulţumesc la nesfârşit din tot sufletul meu… cuvintele, evident, nu vor putea niciodată exprima recunoştinţa mea toată.

Iar fără Cosmin Stoian, soţul meu şi fără mama lui, o doamnă şi o mamă în adevăratul sens al cuvântului, toată calea parcursă de Vlad ar fi fost una anevoioasă, dacă nu chiar imposibilă… Nu-mi doresc decât ca într-o zi, copiii romaâni să nu mai fie nevoiţi să plece în ţări străine pentru a avea o şansă la viaţă”, a scris astăzi prezentatoarea TV pe contul său de pe o rețea socială.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stirile zilei

To Top