Connect with us

Revistateo.ro

Machiajul anti-aging

Machiaj

Machiajul anti-aging

Odată cu trecerea timpului, uleiurile naturale produse de piele încep să se reducă, iar pielea devine ma uscată. De aceea vei avea nevoie de produse mai bogate, mai concentrate, care să conțină o cantitate mai mare de ingrediente hidratante. Specialiștii spun că odată la cinci ani trebuie să reevaluăm necesitățile tenului și să ne reînnoim trusa de machiaj.

CITEȘTE ȘI: TRUCURI PENTRU APLICAREA FONDULUI DE TEN 

Este foarte important să aplici un primer înainte de fondul de ten. Acesta este un produs important la orice vârstă, însă la maturitate devine indispensabil. Odată cu trecere anilor porii tăi se dilată și au un aspect neplăcut. Primerul matifiază fața și umple porii și liniile fine. Pielea matură este de cele mai multe ori uscată, așa că specialiștii recomandă să folosești un fond de ten cu o textură cremoasă, care să nu se adune în liniile fine. Totodată, este esențial să folosești un produs cu factor de protecție, pentru a te proteja de radicalii liberi.

Folosește un concealer cremos cu un subton gălbui pentru a ascunde petele de la soare și zonele decolorate. Aplică o pudră mată, hidratantă în special în zona T-ului, iar dacă simți nevoia, pe toată fața. În ceea ce privește machiajul ochilor, alege farduri cremoase, în nuanțe mate și formule mate. Acestea sunt cele mai potrivite deoarece nu se adună în liniile fine ale pleoapelor.

Pentru buze este foarte important să utilizezi un balsam hidratant cu factor mare de protecție. Pielea buzelor este foarte sensibilă, iar odată cu trecerea timpului va deveni foarte uscată. Alege rujuri hidratante și cremoase în locul celor care usucă pielea. Evită formulele mate, pentru că acestea se adună pe buze și dau un aspect neplăcut. Aplică creionul pentru contur doar la ocazii speciale, deoarece formula acestuia usucă prea puternic.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top