Connect with us

Revistateo.ro

luna

Stiri

Luna Plina, luni seara! Ce trebuie sa faci pe 28 septembrie!

Fenomenul de Luna Plina iti influenteaza organismul mai mult decat ai crede. Vezi ce trebuie sa faci in aceasta zi!

Pe 28 septembrie este, din nou, Luna Plina, de aceasta data insotita de un fenomen rar: eclipsa de luna plina sangerie. Acest lucru inseamna ca impactul pe care il are evenimentul astronomic asupra corpului nostru va fi chiar mai mare decat cel pe care il are Luna Plina de obicei.

Cum te influenteaza Luna Plina? Nu te lasa sa dormi si te face sa iei decizii pripite!

Astrologii spun ca Luna Plina ne face sa suferim de insomnii si poate ca ai observat si tu ca in perioada in care astrul noptii a ajuns la apogeul cresterii iti este mult mai greu sa adormi. Explicatia, spun cercetatorii, se gaseste undeva in preistorie, la oamenii cavernelor.

Ei mergeau la vanat in noptile cu Luna Plina, dupa un ceas „circalunar”, de aceea, erau nevoiti sa stea treji in aceste nopti. Noi am pastrat ceasul biologic, programat de genele noastre, care ne obliga sa ramanem treji cand e Luna Plina. Asa ajungem sa suferim de insomnii.

FENOMEN RAR pe 28 septembrie: ECLIPSA DE LUNA PLINA SANGERIE!

Asculta-ti BIORITMUL! Vezi ce TREBUIE sa faci la fiecare ORA din zi!

Oamenii de stiinta spun ca acest ceas biologic functioneaza in creier, la nivelul hipotalamusului, centrul nervos ne ajuta sa ne pastram concentrati, la nevoie.

O alta teorie ar fi ca Luna Plina controleaza circulatia sanguina, asa cum influenteaza si fluxul si refluxul apei. Se pare ca aceasta este mai rapida, cu un volum mai mare de sange. Acest lucru ne face mai energici si mai plini de viata, deci cu mai putin chef de somn.

Ai grija sa nu te ranesti in aceste zile, caci hemoragia va fi mai puternica!

Din punct de vedere psihic, Luna Plina ne indeamna sa cheltuim bani cu usurinta si sa luam hotarari sub impulsul de moment. Atentie la ce acte semnezi si la ce idei ai in aceste zile!

Asadar, ce ai de facut pe 28 septembrie, cand este Luna Plina? Bea un ceai calmant care sa te ajute sa dormi si fereste-te de decizii importante, macar pentru cateva zile!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top