Connect with us

Revistateo.ro

Lui Jay Z i-a apărut un fiu nelegitim după 21 de ani, care cântă și el rap

Stiri

Lui Jay Z i-a apărut un fiu nelegitim după 21 de ani, care cântă și el rap

Jay Z trece prin momente dificile. Rodul unei aventuri pe care a avut-o în anii 90 vine acum să își ceară drepturile forțându-l pe artist să-și declare paternitatea, după 21 de ani. Magnatul rap-ului a fost dat în judecată de fiul nelegitim pentru că nu dorește să-și asume rolul de tată, scrie TMZ.COM.

Numele presupusului băiat al lui Jay Z este Rymir Satterthwaite și afirmă că Jay Z a avut o aventură cu mama lui în anii 90, aventură din care s-a născut el. Pe vremea aceea, Beyonce nu era deloc celebră, însă Jay Z avea imaginea de crai în showbizul american.

CITEȘTE ȘI: JAY-Z A CUMPĂRAT UNUL DIN CELE MAI LUXOASE BRANDURI DIN LUME

Tutorele legal al lui Rymir, Lillie Coley, îl însoțește pe băiatul de 21 de ani în lupta pentru a demonstra că este fiul nerecunoscut al artistului. Acesta susține că într-un proces civil care a avut loc în tăcere absolută (presa nu a obținut prea multe informații până azi) Jay Z a prezentat documente frauduloase pentru a tărăgăna procesul și a duce oamenii legii pe piste false.

Rymir cât și reprezentanta acestuia, Lillie Coley, nu au dorit să precizeze despre ce fel de documente înșelătoare este vorba, însă amândoi susțin că Jay Z a boicotat în permanență un proces corect pe această speță. Plângerea civilă a fost scrisă de Coley, care a declarat că acțiunile lui Jay Z și faptul că nu dorește să se supună unui test de paternitate i-au cauzat daune economice și emoționale băiatului.

Jurnaliștii de la TMZ.COM l-au contactat de mai multe ori pe avocatul rapper-ului, însă acesta a fost de negăsit. Rymir este o mică vedetă a rapului, talent moștenit probabil de la presupusul său tată, rimele lui fiind remarcate de mai multă lume pe contul său de YouTube.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top