Connect with us

Revistateo.ro

sunt cateva lucruri pe care le inveti dupa ce esti inselat. Este o experienta dureroasa, care lasa urma, insa te invata anumite lucruri.

Cuplu

Lucruri pe care le inveti despre persoana care te-a inselat

Nimeni nu isi doreste sa fie inselat. Este o experienta care lasa urme. Insa, sunt unele persoane care aleg sa se implice intr-o relatie, cat inca sunt intr-o alta relatie. In urma unei astfel de experiente, vei invata anumite lucruri.

Cateva lucruri pe care le inveti despre persoana care te-a inselat

1. Nu stie ce isi doreste. Cei care aleg sa isi insele partenerii de cuplu, le spun acestora ca stiu ce vor de la ei si de la acea relatie. Insa, in realitate, lucrurile sunt un pic diferite. Si, pana nu afla ce vor cu certitudine de la persoana alaturi de care formeaza o relatie, mereu vor incerca lucruri noi si alaturi de persoane noi.

2. Pot fi oameni placuti. Desigur, o persoana care si-a inselat parteneraul/partenera de cuplu nu este considerata o persoana placuta. Cei care au fost inselati spun ca au trecut prin momente dificile. si, cu toate acestea, au afirmat ca cei care i-au inselat pot fi, totusi, persoane bune. Altfel nu s-ar fi simti atrase de ele.

3. Nu trebuie sa te implici intr-o relatie daca nu simti ca poti face lucrul acesta. Multe persoane si-au inselat partenerii de cuplu dupa ce s-au impicat intr-o relatie pentru care nu se simteau pregatiti. Este important sa stii ce iti doresti de la acea relatie. Trebuie sa stii ca celalalt se implica, iar daca tu nu poti face acelasi lucru, atunci nu incepe o relatie in urma careia celalalt poate avea de suferit.

4. Distanta emotionala are urmari. Cei care insala au anumite probleme legate de intimitate. Acestea, pe langa faptul ca nu stiu cum trebuie sa fie o relatie sanatoasa, pot duce la infidelitate.

5. Nu poate face o alegere. Femeile care au ales sa ramana alaturi de partenerii lor, desi stiau ca sunt inselate, credeau ca la un moment dat acestia vor face o alegere. Si le vor alege pe ele. Numai ca acest lucru nu se intampla. Insa, cand ajung la concluzia ca alegerea nu va fi facuta, femeile inselate vor lua hotararea de pune capat relatieie care nu mai duce nicaieri.

Articole pe aceeasi tema:

10 semne care iti arata ca esti prioritatea lui

Semne ca relatia de cuplu nu duce nicaieri

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top