Connect with us

Revistateo.ro

Multi barbati cred ca femeile sunt un adevarat mister, greu de deslusit. Studiile stiintifice au reusit sa scoata la iveala cateva lucruri cu adevarat interesante. Sunt cateva lucruri neobisnuite despre femei, pe care nici ele nu le cunosc.

Stil de viata

Lucruri neobisnuite despre femei, pe care nici ele nu le cunosc

Multi barbati cred ca femeile sunt un adevarat mister, greu de deslusit. Studiile stiintifice au reusit sa scoata la iveala cateva lucruri cu adevarat interesante. Sunt cateva lucruri neobisnuite despre femei, pe care nici ele nu le cunosc.

Daca si tu credeai ca toata lumea este similara si ca diferentele dintre sexul feminin si masculin nu sunt atat de interesante, sunt cateva lucruri neobisnuite despre care nici femeile nu stiu.

Unul dintre ele este ca inima femeilor bate mai repede decat a barbatilor. Potrivit unui studiu, faptul ca inima femeilor este mai mica decat cea a barbatilor face posibil acest lucru. In medie, o femeie are 78 de batai pe minut.

Un alt lucru inedit despre femei este faptul ca acestea ar caloriile mai incet decat femeile, aproximativ cu 50 de calorii pe zi.

Femeile au imunitatea mai puternica decat cea a barbatilor. Un studiu efectuat la Universitatea Harvard a demonstrat ca femeile au un raspuns al imunitatii mai crescut decat al barbatilor.

Un alt fapt care ar putea parea inedit este faptul ca diametrul parului femeilor este de doua ori mai mic decat cel al barbatilor. Diametrul variaza in functie de rasa si de varsta.

In plus, femeile au mai multi receptori ai dulcelui ai dulcelui pe limba decat barbatii.

Pentru ca au mai multi receptori nervosi, asa ca simt durerea mult mai puternic decat o fac barbatii. Cel putin, asa spun mai multe studii.
Exista multi barbati care nu pot deosebi cele mai simple culori. Femeile, insa, pot distinge cu usurinta culorile, deoarece au o sensibilitate cromatica ridicata. Aceasta sensibilitate este conecatata direct de cromozomul X.

Femeile reusesc sa ii cucereasca pe barbati cu numai o clipire din ochi. Studiile arata ca femeile clipesc de doua ori mai des decat barbatii.

Pielea femeii este de 10 ori mai sensibila. Lucruri neobisnuite despre femei

Este o buna idee sa cuceresti o femeie atingandu-i spatele si umerii. Pielea acesteia este de 10 ori mai sensibila decat cea a barbatilor.

Un fapt uimitor este si acela ca femeile sunt genetic mai flexibile decat barbatii.

Femeile plang, in medie, intre 30-64 de ori pe an. Un barbat, insa, numai intre 6 si 17 ori reuseste sa planga intre 6 si 17 ori.

Simtul mirosului la femei este mai ridicat decat cel al barbatilor inca de la nastere.

Articole pe aceeasi tema:

5 tipuri de femei pe care barbatii nu le cer in casatorie

Lucruri pe care o femeie nu trebuie sa le aiba in casa ei

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top