Connect with us

Revistateo.ro

Lucruri ciudate despre sani si perfect normale in acelasi timp

Stiri

Lucruri ciudate despre sani si normale in acelasi timp

Cele mai ciudate lucruri despre sani sunt cat se poate de normale. Daca ai observat asta pana acum la sanii tai, nu e cazul sa ta panichezi.

5 lucruri ciudate despre sani, dar normale

1. FIRE DE PAR IN JURUL SFARCURILOR. Te intrebi daca e normal sa vezi asa ceva? Bineinteles! Firele de par pot aparea pe areole (cercurile de culoare inchisa din jurul sfarcurilor) din cauza hormonilor, asa cum apar fire de par si in zona inghinala. Poti indeparta firele de par de pe sanii tai cu ajutorul pensetei sau cu foarfecele de unghii. Daca te confrunti cu par excesiv in jurul mameloanelor, du-te la medic deoarece ar putea fi vorba despre un dezechilibru hormonal.

2. SANII NU SUNT EGALI CA MARIME. Este normal. Omul este o fiinta asimetrica. Nu doar sanii sunt inegali, ci si mainile, picioarele, urechile etc. Este vorba despre genetica pura la mijloc. Trebuie sa te preocupe asimetria in cazul in care diferentele dintre cei doi sani sunt considerabile.

Legatura dintre cafea si marimea sanilor

Chirurgii au ramas uimiti! Noua metoda de crestere a sanilor a fost dezvaluita!

6 lucruri pe care le poti face pentru sanii tai. Dureaza doar 60 de minute!

3. NU TOTI NODULII SUNT SI CANCERIGENI. Nodulii la sani pot aparea din cauza hormonilor si dispar de multe ori singuri. Totusi, trebuie sa fii foarte atenta la alimentatie pentru a nu transforma nodulii benigni in noduli maligni.

4. MICI DENIVELARI LA NIVELUL AREOLELOR. Ti se pare ca ai 2 sfarcuri in acelasi loc? Acele mici umflaturi pot fi si de marimea unui sambure mic si nu reprezinta ceva anormal, chiar daca e ciudat cand le privesti. De fapt, aceste protuberante sunt niste mici glande care secreta ulei pentru a ajuta la mentinerea mameloanelor sanatoase in urma procesului de alaptare. Cu alte cuvinte, corpul te pregateste din timp pentru fiecare moment al vietii.

5. ITI POT CRESTE SANII IN TIMPUL SEXULUI. Daca ai observat ca, la atingerile partenerului, simti ca sanii tai cresc in volum, nu ai deloc halucinatii. Potrivit expertilor, sanii pot creste cu pana la 25% in volum in timpul actului sexual.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top