Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

LISTA SĂNĂTĂȚII: Cele 34 de alimente anti-cancer

Un cunoscut medic de familie face ravagii în revistele de specialitate din străinătate. Odile Fernandez se laudă că a scăpat de cancerul ovarian consumând anumite alimente, pe care le-a făcut publice.

„Când am aflat de boala mea, m-am gândit la pacienții mei din fiecare zi. Având în vedere că le prescriam tratamente medicamentoase pentru diabet, boli cardiovasculare sau hipertensiune la care adăugam și un regim alimentar adecvat, m-am gândit: dacă aș recomanda ce alimente să consume și pentru problemele oncologice? Pentru că nu aveam pe ce să mă bazez, mi-am făcut propria mea listă de alimente, pe care le-am descoperit și ale căror proprietăți le-am văzut puse în practică”, spune Fernandez, notează revista QUO.

CITEȘTE ȘI: BĂUTURA CARE REDUCE COLESTEROLUL ȘI PREVINE CANCERUL
Medicul de familie spaniol susține că în clipa de față există o groază de studii științifice care relaționează cancerul cu stilul de viață, o importanță deosebită căpătând-o alimentația. Printre cele mai recomandate alimente împotriva cancerului se numără cruciferele broccoli și varza de Bruxelles. Iată mai jos lista celor 34 de alimente anti-cancer:

LISTA SĂNĂTĂȚII:
1. Broccoli
2. Ceapă
3. Usturoi
4. Fructe de pădure
5. Mere
6. Pepene verde
7. Conopidă
8. Roșii
9. Piper
10. Untul chia
11. Susan
12. Linte
13. Nuci
14. Struguri
15. Arahide
16. Curcuma
17. Curry
18. Ghimbir
19. Orez
20. Quinoa
21. Avena
22. Mazăre
23. Iaurt natural
24. Ceai verde
25. Kefir
26. Ulei de măsline extra virgin
27. Năut
28. Fasole
29. Suc de rodii
30. Dovleac
31. Varză
32. Cardamom
33. Morcovi
34. Avocado

Lista de mai sus nu înlocuiește sub nicio formă vizita la medicul specialist. Lista este prezentată de medicul spaniol mai sus menționat, care susține că aceste alimente pot preveni orice tip de cancer sau ajută la o ameliorare a bolii. Deși medicul susține că s-a vindecat consumând aceste alimente, nu există vreun studiu științific care să demonstreze teoria exprimată mai sus. Articolul este scris doar cu scopul de informare.

Sursa foto: quo.es

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top