Connect with us

Revistateo.ro

Lily Allen, amenințată cu moartea de teroriști

Stiri

Lily Allen, amenințată cu moartea de teroriști

Cântăreața Lily Allen a publicat pe o rețea de socializare mesajele de amenințare pe care le-a primit din partea unei persoane care declară că facă parte din gruparea teroristă Statul Islamic. În mesajele postate de Lily Allen (primite pe telefonul mobil) au apărut pe Instagram și conțin insulte la adresa vedetei și ”promisiuni” că va fi răpită, violată și apoi omorâtă, scrie Le Figaro, citează mediafax.ro.

„Foarte bine, se pare că nu vrei să înţelegi, eu sunt un terorist din Statul Islamic. Profită de ceea ce ai acum, t**o! Îţi voi pirata conturile de pe internet, te voi răpi şi te voi viola. Apoi, te voi eviscera şi te voi decapita, t**ă proastă!”, suna unul din mesajele primite de cântăreața britanică.

CITEȘTE ȘI: RĂZBOI ÎMPOTRIVA STATULUI ISLAMIC – EGIPTUL A BOMBARDAT O BAZĂ DIN LIBIA

Lily Allen susține că teroristul ar fi obținut numărul ei de mobil în urma scandalului din luna ianuarie, când mai multe conturi de Twitter ale vedetelor au fost piratate, printre care și cel al lui Taylor Swift. Teroristul care a amenințat-o pe Allen susține că încă mai are acces la contul de Twitter al lui Taylor Swift, mai precizează Le Figaro.

Lily Allen este una dintre cele mai cunoscute compozitoate, cântărețe și animatoare din Marea Britanie. Cântăreața a devenit celebră după ce și-a postat mai multe înregistrări pe contul de MySpace, acolo unde a fost remarcată de casa de producție Regal Recordings. „Smile” a ajuns imediat pe locul întâi în UK Singles Chart, în prima parte a lui 2006, iar de aici încolo succesul a fost asigurat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top