Connect with us

Revistateo.ro

ISIS au anunțat atacul din Manchester cu patru ore înainte de explozie. Planul lor a fost atât de bine pus la punct, încât nimeni nu a observat.

Stiri

Planul ISIS: cum au anunțat atacul fără să fie observați

Tragedia de luni, 22 mai 2017, produsă în Manchester va rămâne în istoria neagră a Marii Britanii. Statul ISLAMIC a dovedit încă o dată că poate acționa fără ca cineva să-i observe.

Planul lor este mereu pus la punct, așa că e greu să știi dinainte ce au de gând să facă. Exact asta au făcut și luni seara, când mii de oameni s-au adunat la Manchester Arena pentru a petrece. Majoritari copii, aceștia erau extrem de fericiți că își întâlnesc idolul, mai exact artista Ariana Grande.

Cum au acționat teroriștii: au anunțat atacul cu patru ore înainte, însă nimeni nu a observat

Tabloidul Daily Mail scrie, în ediția sa online, că explozia de la concertul cântăreței Ariana Grande ar fi fost „prezisă” cu patru ore înainte să aibă loc.

Pe mai multe conturi neverificate de Twitter au fost postate mesaje, cu patru ore înainte, că va avea locun atac în Manchester.

În mesaj, alături de întrebarea „Ați uitat de amenințarea noastră?” apar hashtagurile #ISLAMICSTATE, # ManchesterArena, #UK și #British.

Articole pe aceeași temă:
Update: O nouă explozie în Manchester: un centru comercial a fost evacuatMesajul șocant transmis de ISIS, după explozia din Manchester

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top