Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Facebook a luat decizia așteptată de toată lumea. Ce se va întâmpla de acum cu postările

Șefii de la Facebook au luat o decizie surprinzătoare și benefică în același timp zilele trecute. Rețeaua de socializare va folosit softuri de inteligență artificială pentru a identifica mesajele extremiste și pentru a le îndepărta ulterior, conform publicației The New York Times.

Facebook își lansează propriul Big Brother

Rețelele de socializare sunt tot mai des împânzite de mesaje de ură, mesaje extremiste de tipul amenințărilor. Mulți infractori, printre care și teroriștii, se organizează pe astfel de rețele pentru a comite atentate ori pentru a se răzbuna pe persoanele cu care au avut disensiuni în mediul virtual.

Facebook a primit nenumărate plângeri în ultimul în legătură cu incapacitatea rețelei de a controla mesajele extremiste și amenințările adresate de indivizi dubioși în mediul online.

Monika Bickert, director în cadrul Departamentului de Management al Politicilor Globale a companiei Facebook, a spus că speră din toată inima ca programul să facă față amenințărilor și mesajelor discriminatorii cu tentă extremistă de pe rețea.

CITEȘTE ȘI: Facebook ți-ar putea salva viața printr-o serie de hărți oferite anumitor organizații

CITEȘTE ȘI: Facebook a început ștergerea conturilor care publică știri false

Acest program va fi capabil să analizeze conținutul mesajelor, indiferent de limba în care acestea vor fi scrise. Programul va recunoaște cuvintele cheie folosite de utilizatori sau de organizațiile teroriste.

Compania a primit critici serioase în ultima vreme în legătură cu felul în care manageriază propriul spațiu online.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top