Connect with us

Revistateo.ro

De ce recomanda Lidia Fecioru sa ardem o frunza de dafin in casa

Detoxifiere

Lidia Fecioru a prezentat leacul pentru detoxifierea organismului

Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” un leac pentru detoxifierea organismului. Bioenergoterapeutul a spus că este nevoie de o ceapă și puțin usturoi.

Leacul pentru detoxifierea organismului

„Pentru detoxifierea corpului se ia o ceapă tocată mărunt și puțin usturoi pisat. Se amestecă în cantitate egală, se pun 3 minute în apă fierbinte, apoi se scoate din apă, se pune în tifon și se lipește în mijlocul tălpii.

Se lasă peste noapte cu un ciorap deasupra. Dimineața vedem că amestecul este maroniu, ceea ce înseamnă detoxifierea organismului. Este bine să facem asta măcar o dată pe săptămână.”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

„E cel mai simplu leac, fără rețete și medicamente.”, a completat Mihai Voropchievici.

Te poate interesa și: Lidia Fecioru, leac MINUNE pentru cei care au diabet

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne sfătuieşte cum putem să ne curăţăm vasele de sânge acasă.

Îngroşarea vaselor de sânge înseamnă tromboze, înseamnă accidente ischemice şi multe alte probleme. De aceea, Lidia Fecioru recomandă o atenţie asupra sporită dar şi un leac.

Pentru acest leac, avem nevoie de cinci nuci pe care să le amestecăm cu o lingură de miere de tei, un vârf de scorţişoară şi puţină pudra de ghimbir.

”Se amestecă bine, se lasă o zi la frigider, apoi trebuie luat de trei ori pe zi, cu jumătate de ora înainte de masă, câte o lingură. Reţeta se ţine o luna”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Pentru diabet reţeta este următoarea:
“Luăm un termos de 1 litru şi punem în el apă fierbinte. În acea apă fierbinte punem 10 grame de rădăcina de brusture mărunţită şi lăsăm astupată timp de 10 ore în termos.Apoi, totul se trece prin sită şi se pune într-o sticlă la rece”.

Lidia Fecioru recomandă celor care au diabet să consume acest leac timp de o luna de zile.

Recomandare: Lidia Fecioru a găsit leacul pentru o boală intimă care afectează multe femei. Se ia o linguriță seara

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a găsit un leac pentru persoanele care suferă de virusul papiloma uman, o afecțiune care poate afecta organele intime.

Lidia Fecioru, leac pentru paraziți

„Am să vă spun un leac pentru paraziții din corp, pentru paraziții intestinali. Toți avem în corp, mai mult sau mai puțin. Există oameni care din cauza paraziților au probleme foarte, foarte mari.

CITEȘTE ȘI: Arsenie Boca: “Vor fi boli necunoscute si fara leac”

Pot face chisturi parazitare pe intestine, pe creier și așa mai departe. Pe ficat, și așa mai departe. Se pune pelin, cu frunze, cu tulpină și cu rădăcină la un loc și cuișoare. Se dau prin mașina de râșnit cafea, pelinul planta. O tocăm mărunt cu tot cu rădăcină. O putem cumpăra de la plafar.

Praful de cuișoare și praful de pelin trebuie să fie în gramaj egal. Se ia câte o linguriță seara, cu o oră înainte de masă. Se ia seara pentru că noaptea paraziții sunt mult mai activi în organism. Fierea, ficatul, au orele lor de funcționare noaptea.

Se ia o linguriță cu vârf pentru adulți și rasă pentru copii. Acestea sunt plante parazitare. Se beau cu apă pentru că sunt foarte amare. Se poate lua cu miere sau zahăr de cei care nu au probleme cu glicemia. Se face tratamentul 21 de zile. Apoi, se mai ia o lună de zile doza din 3 în 3 zile, ca să fie profilactic.

Să nu uităm că papiloma virus sunt parazitari”, a declarat Lidia Fecioru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top