Connect with us

Revistateo.ro

Legumele care combat cancerul

Naturiste

Legumele care combat cancerul

Cele mai bune tratamente impotriva bolilor, din vechi strabuni, sunt cele naturale. Aici includem consumul de alimente sanatoase precum legumele din gradina sau fructe savuroase.

In lupta cu cancerul exista mai multe legume care pot fi de folos prin proprietatilor lor miraculoase.

1. Conopida. Datorita aportului de enzime, aceasta leguma ajuta organismul in lupta sa impotriva cancerului. Alaturi de alte ”surate” (aceeasi familie de legume) cum ar fi broccoli sau varza, conopida se poate gati la abur sau la cuptor ori poate fi consumata de sine statatoare.

2. Morcovii. Beta carotenul – cu efecte benefice in cazurile cancerului la plamani, gura, gat, stomac – face adevarate minuni. De altfel, tot aportul de beta caroten ajuta la lupta impotriva altor tipuri de cancer precum cancerul la san, cancerul de colon sau cel de prostata.

3. Ciupercile. In special cele exotice cum sunt shiitake, maitake sau reishi au proprietatea de a creste imunitatea organismului. Aceste ciuperci miraculoase contin polizaharide si beta glucan dar si o proteina vegetala numita lectina cu rol de impediecare a celulor canceroase sa se inmulteasca.

4. Algele marine. Tot datorita aportului de beta caroten si alte elemente, acestea sunt cunoscute ca si combatante ale cancerului. In plus, algele contin clorofiloni, care sunt niste acizi grasi destui de eficienti pentru lupta cu cancerul la san.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top