Connect with us

Revistateo.ro

Ingredientul care reduce cancerul la san cu 60%

Stiri

Ingredientul care reduce cancerul la san cu 60%

Cancerul la san face sute de victime in fiecare an in Romania. Este boala cea mai des intalnita in randul femeilor si a depasit de mult timp alte forme de cancer ori afectiuni care reprezentau un pericol major. Un ingredient utilizat des in bucatarie poate reduce cancerul la san cu pana la 60%, sustine cercetarile recente facute in Vest.

Femeile care urmeaza dieta mediteraneana sunt ferite de aceasta maladie din doua motive: consuma legume, fructe, deci hrana sanatoasa si al doilea motiv – dieta se bazeaza pe foarte mult ulei de masline. Uleiul de masline este, asadar, principalul inamic al nodulilor mamari din cauza carora mor mii de femei anual.

Cercetarile au fost efectuate de medici spanioli pe 4.000 de paciente cu varste cuprinse intre 60 si 80 de ani. 4 lingurite de ulei de masline pe zi, conform ABC.ES, tine cancerul la san la distanta, Incidenta bolii ajunge sa scada cu pana la 62% daca femeile urmeaza o dieta bogata in acest tip de ulei.

Celulele canceroase mor in 42 de zile. Un faimos suc austriac a vindecat peste 45,000 de mii de persoane de cancer

SUPA VINDECATOARE DE CANCER A LUI HIPOCRATE

Din cele 4.000 de femei supravegheate, 35 au facut cancer la sani in ultimii 6 ani, insa cele care au consumat ulei de masline au avut un risc de boala cu 62% mai mic decat cele care nu au mancat suficiente grasimi.

Polifenolii si antioxidantii din uleiul de masline lupta impotriva radicalilor liberi. Acestia neutralizeaza din primele ore celulele cancerigene, oprindu-le evolutia. Pentru a-i spori efectul, e bine sa incalzesti uleiul de masline, dar foarte putin, inainte de a-l consuma.

Ce nu ai voie sa faci daca ai fost diagnosticata cu cancer in faza initiala:

1. Nu consuma alcool. Consumul de bauturi alcoolice creste riscul de a face boala si ajuta la dezvoltarea tumorii, a nodulilor benigni, in cateva saptamani pana la zile.

2. E bine sa iti tii greutatea sub control. Fluctuatia in kilograme destabilizeaza celulele tale si produce schimbari hormonale nedorite.

3. Nu lua tratamente cu hormonii. Medicamentele care stimuleaza artificial nivelurile de estrogen si testosteron din organism prelungesc cancerul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top