Connect with us

Revistateo.ro

Lectii de viata de la Osho pentru fiecare zodie

Stiri

Lectii de viata de la Osho pentru fiecare zodie

Osho a fost unul din cei mai cautati si apreciati filozofi orientali. A atins iluminarea la doar 21 de ani si a lasat in urma o serie de lectii de viata. Astrele au interpretat sfaturile lasate in urma de celebrul guru pentru fiecare zodie.

Lectii de viata de la Osho pentru:

BERBEC

Nu te speria daca vezi ca drumul este greu, poate mai greu decat ai crezut la inceput. Inarmeaza-te cu rabdare si fa din fiecare moment unul crucial. Trebuie sa treci prin multe necazuri si suferinte ca sa atingi intelepciunea. In cazul zodiei tale, iluminarea se atinge cel mai greu.

TAUR

Nu cauta iubirea in exterior. Ea se afla chiar in inima ta. Nu uita ca dragostea inseamna, inainte de toate, libertatea celuilalt. Prin urmare, arunca povara indoielii si priveste adanc in sufletul tau.

Lectii de viata pentru TOATE ZODIILE, de la ZEII HINDUSI

Zodiile care au noroc, dar isi rateaza mereu sansa

GEMENI

Niciodata nu vei fi multumit de ceva anume. Pendulezi intre extreme pana cand va veni ziua in care vei obtine echilibrul scontat. Daca nu devii intelept la timp, necazurile se vor repeta la nesfarsit, ca o roata. Fa eforturi mai mari ca sa intelegi lumea din jurul tau. Nu te lasa dus de val si nu reactiona impulsiv atunci cand nu intelegi ce vor sa iti transmita prietenii sau rudele apropiate.

RAC

Nu trebuie sa renunti niciodata la primul hop de care te lovesti. Cea mai mare teama a ta dupa o dezamagire este sa te indragostesti din nou. Cum vrei sa cunosti fericirea daca nu ii dai voie inimii tale sa zambeasca, sa fie imbratisata, sa fie incalzita?

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top