Connect with us

Revistateo.ro

Justice Stamper si-a pierdut complet memoria in legatura cu nunta sa. La 19 zile de la ceremonie, aceasta a fost implicata intr-un accident de masina.

Inedit

La trei saptamani dupa ce s-a casatorit, Justice Stamper a uitat ziua nuntii. Sotul i-a facut cea mai frumoasa surpriza

Ziua nuntii este o zi speciala, pe care nimeni nu vrea sa o uite vreodata. Fotografiile si filmarile sunt acum marturie a acelei zile deosebite pentru fiecare cuplu.

Daca ai fost mireasa, atunci cu siguranta ca iti aduci aminte de emotiile acelei zile si despre primul dans.

Iti poti imagina insa vreodata sa uiti exact ziua nuntii si aceasta amintire sa fie stearsa din memoria ta?

Justice Stamper este o tanara care si-a pierdut complet memoria in legatura cu nunta sa. La 19 zile de la ceremonie, aceasta a fost implicata intr-un grav accident de masina. Desi a fost capabila sa vorbeasca si sa mearga, Justice nu si-a putut aduce aminte ca tocmai ce sa casatorit.

„Nu imi amintesc nunta, nu imi amintesc faptul ca m-am maritat cu tine. Cand m-am uita in jos si am vazt inelul, atunci mi-am dat seama ca ceva s-a intamplat”, a dezvaluit tanara.

Familia a strans bani pentru inca o nunta

Justice si sotul sau au fost devastati atunci cand au realizat ca ea nu stie nimic din acea zi. Jeremy, sotul femeii, si-a pus in plan sa o ajute sa isi aduca aminte de nunta.

„Daca ea nu este fericita, eu nu voi fi fericit. Asa ca, de ce sa nu cream alta amintire?”, a spus Jeremy pentru o publicatie.
Cuplul a decis sa mai faca o nunta, pe care nimeni sa nu o uite. Cu ajutorul familiei si al prietenilor, cei doi au organizat o noua ceremonie si o petrecere.

Citeste si: Cazul Peng Xiuhua, femeia de 101 ani care s-a trezit la propria inmormantare
Preotul i-a spus miresei in timpul ceremoniei: „Considera ca acesta este cel mai frumos cadou pe care ti-l putea face Jeremy. Cadoul de a-ti oferi o nunta pe care sa ti-o amintesti”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top