Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

La multi ani fericiti!

Împreună. Asa le-am luat pe toate, revista Teo și cititorii ei, aflați la prima experienta de genul asta, de ambele părți.

Adi Vrauko și cu mine, echipa (din care va simțeam parte) nu știam exact ce presupune un asemenea demers. Fusese ideea unui geniu, cu multi ani înainte, el știe cine e și fără sa-l numesc. Asa ca am mers înainte, cu nădejdea ca ne vom „aseza” împreună.

Am făcut asta, gratie fericirii comune de-a gândi frumos. Cat ne-am priceput, am făcut. Cat nu, ne-ati arătat. N-a fost ușor sa împlinim doi ani, dar, iubiții noștri, ne-ati adus tortul cu doua lumânărele, zambind.

Cred ca revista Teo va datorează enorm. Mulțumesc, Adrian Vrauko, mulțumesc fiecărui editor, pentru curaj și pricepere. La mulți ani, pentru doi ani de bucurie!

Cerinta inedita a lui Teo Trandafir inainte de prima zi de scoala! “Cat mai scurt, dar nu la piele”

1 Comment

1 Comment

  1. Radics Ileanara

    2015-12-12T15:53:08+02:00 at 2015-12-12T15:53:08+02:00

    Draga doamna Teo Trandafir ,sant o mare admiratoare a D-voastra si a serialului Tanar si nelinistit.Stiu ca si D-voastra urmariti serialul si de aceea cer ajutorul D-voastra.S-a scris in presa ,ca din 2016 se sisteaza serialul la acasa tv. Daca a-ti putea cumva interveni pentru fanii serialului care ar vrea sa urmareasca inca muli ani de-acum inainte .va multumesc foarte mult. Ileana Radics ,din Zalau,62 de ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top