Connect with us

Revistateo.ro

Kylie Minogue s-a despartit de Joshua Sasse

Stiri

Kylie Minogue s-a despartit de Joshua Sasse

O noua despartire cutremura lumea showbiz-ului international. Cantareata australiana Kylie Minogue s-a despartit de logodnicul ei, actorul britanic Joshua Sasse.

Cei doi urmau sa se casatoreasca anul acesta, insa vedeta a descoperit ca barbatul o insala. Conform ziarului The Sun, Kylie l-a dat afara din casa dupa ce a aflat de aventura amoroasa.

Planurile de nunta, date peste cap

Planurile cantaretei au fost date peste cap. Kylie, in varsta de 48 de ani, a renuntat la relatia cu Joshua (29 de ani) dupa ce acesta a devenit tot mai intim cu Marta Milans. Femeia cu care a inselat-o pe artista este o actrita spaniola cunoscuta, alaturi de care a filmat pentru serialul „No Tomorrow”.

Kylie Minogue a facut cateva crize de gelozie in timp ce se afla la Saptamana Modei de la Paris. Atunci a inceput sa aiba suspiciuni cu privire la relatia logodnicului ei cu actrita din Spania. „Ea i-a cerut imediat sa plece din casa, unde cei doi au locuit impreuna chiar de la inceputul relatiei”, a declarat o sursa apropiata a cuplului pentru The Sun.

„Este indurerata si devastata. Chiar credea ca el este sufletul ei pereche, dar nu mai are incredere deloc in el”, a mai spus aceeasi sursa.

CITESTE SI: Cantareata Sia a divortat dupa doi ani de casatorie

Cei doi formeaza un cuplu din anul 2015. S-au cunoscut pe platourile de filmare. Inregistrau un spot publicitar la o cunoscuta marca de parfum.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top