Connect with us

Revistateo.ro

Kanye West RENUNȚĂ la muzică. În ce domeniu dă lovitura

Inedit

Kanye West RENUNȚĂ la muzică. În ce domeniu dă lovitura

Rapperul american Kanye West lasă muzica pentru o carieră în modă, scrie presa internațională. Kanye West a cochetat de mai multe ori cu lumea modei, domeniu în care excelează soția sa, celebra Kim Kardashian.

Kanye West părăsește pentru o vreme studioul de înregistrări pentru a se ocupa de lansarea unei linii de haine proprie. New York Post scrie că odată ce colaborarea artistului cu Paul McCartney ca ieși pe piață, acesta va părăsi scena pentru a se ocupa de linia personală de haine. Faptul că tatăl micuței North West pleacă din lumea muzicii nu îl face cu nimic mai sărac, ba dimpotrivă.

CITEȘTE ȘI: CÂT DE MALEFICĂ POATE FI JENNIFER ANISTON ÎNTR-UN INTERVIU

Kanye West va semna contractul mult visat cu firma Adidas, în valoare de 15 milioane de dolari. Cântărețul are un contract cu Adidas în valoare de 15 milioane de dolari (12 milioane euro) dar pe care l-a neglijat din cauza altor proiecte care s-au suprapus între timp.

Kanye West avea deja un acord cu firma Nike, dar a rupt colaborarea după ce Adidas i-a oferit mai mulți bani pentru a le purta produsele. „Voi fi primul rapper din lume care va deveni designer și de asta voi fi mai tare decât Wall-Mart”, se arată încrezător Kanye la emisiunea Hot 97. Acesta și-a justificat și ruperea contractului cu Nike, susținând că acest contract era valabil acum 6 luni când nu o avea pe North, dar acum fiind tătic, vrea să îi asigure fiicei sale o viață mai bună, fapt pentru care mai multe responsabilități implică și mai mulți bani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top