Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Kanye West face muzică din invidie! Vezi față de cine!

Kanye West este unul din puținii artiști care recunoaște că a simți invidie față de cineva poate fi și un lucru bun. Acesta l-a invidiat dintotdeauna pe Drake, rapperul pe care îl admiră cel mai tare. După ce i-a ascultat albumul „If You’re Reading This It’s Too Late” a simțit nevoia să îl depășească.

Kanye West recunoaște că Drake l-a inspirat de nenumărate ori să scoată hituri precum „Amazing” sau „Only one”. „Îl văd pe Drake ca pe un luptător incredibil. E un tip de genul „Dă-i bătaie! Haide, man! Ridică-te! Ce e cu tine, frate? Ce se întâmplă?” Eu stăteam în fiecare zi liniștit, mă îngrășam. Însă atunci când l-am ascultat pe Drake am mers la sala de forță și m-am reconstruit, am început să visez și la succesul meu muzical, după care au apărut cele 14 noi hituri, unul dintre ele cu o legendă: Paul McCartney”, spune artistul american pentru revista franceză Clique.

CITEȘTE ȘI: AȘA SE VA NUMI NOUL ALBUM SEMNAT KANYE WEST

Kanye West a vorbit despre albumul său nou, „So Help Me God” care se va lansa la sfârșitul acestui an, marcând astfel revenirea lui Kanye West în muzică.

Kanye West este unul din cei mai apreciați artiști, Madonna considerându-l varianta sa neagră, la masculin: „Kanye West este o Madonna neagră”, crede regina muzicii pop.

Sursă foto: HEPTA

Sursă foto: HEPTA


Drake, rapperul pe care îl invidiază Kanye West

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top