Connect with us

Revistateo.ro

Kim Kardashian va CÂNTA în premieră

Stiri

Kim Kardashian va CÂNTA în premieră

Oksana Kolesnikova este maestra de la care Kim Kardashian învață să cânte la pian de ceva vreme. Kim a ajuns în mâinile pianistei Kolesnikova prin recomandarea bunului ei prieten, Kenny Babyface Edmonds. Kim va cânta în luna mai la sărbătoarea anuală a școlii de muzică a pianistei de la care învață să apese pe clape.

Nu e de mirare că vedeta de reality-show se apucă de cântat taman la pian deoarece, de Crăciun, aceasta a primit un pian cadou de la sora ei Kourtney, pe care până acum l-a ținut în casă deoarece nu avea ce să facă cu el.

CITEȘTE ȘI: KIM KARDASHIAN JIGNEȘTE MILIOANE DE OAMENI

Kim le-a spus fanilor pe contul ei de Twitter că învață să cânte la pian una din piesele cele mai cunoscute ale soțului ei, rapperul Kanye West, cel care e din nou pe val după apariția de la Grammy Awards.

„Îi voi face o surpriză lui Kanye, învăţând să cânt unul dintre cântecele sale. El nu prea frecventează reţelele de socializare, aşadar nu va şti că eu am publicat acest mesaj”, se laudă vedeta pe Twitter.

Kim Kardashian este una dintre cele mai controversate vedete de televiziune din lume, cunoscută pentru aparițiile ei publice șocante și pentru reality-showul în care apare toată familia ei, „Keeping Up With The Kardashians”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top