Connect with us

Revistateo.ro

ABSURD! Pungi cu aer, vândute cu 60.000 dolari

Inedit

ABSURD! Pungi cu aer, vândute cu 60.000 dolari

ABSURD! Pungi cu aer, vândute cu 60.000 dolari. Se pare că fanii ar face orice pentru a fi mai aproape de idolii lor, dar parcă cei ai lui Kanye West au luat-o razna de-a dreptul. Astfel se face că o pungă ce ar conţine aerul respirat de acesta la un concert susţinut în cadrul turneului „Yeezus Tour”, a fost vândută unui „colecţionar” cu 60.000 de dolari, în cadrul unei licitaţii organizate pe site-ul eBay.

CITEŞTE ŞI: Cum ar arăta Katy Perry, Kim Kardashian și alte vedete dacă ar fi grase

Asta s-a întâmplat după ce un anunţ a fost plasat pe platforma online, cu titlul „Kanye West Yeezus Tour Air For Sale” („Aer respirat de Kanye West în timpul turneului «Yeezus Tour», de vânzare”). După ce postarea a apărut duminică, licitarea a început, iar astfel s-a ajuns la fabuloasa sumă, chiar dacă acel cumpărător nu are şi un „certificat de garanţie”, care să ateste că în punga respectivă se află aerul dat afară de vedetă în timpul concertului, informează lefigaro.fr.

Cu toate astea, vânzătorul de aer scria în textul care însoţea anunţul că a ţinut punga deschisă în timpul unui concert susţinut de rapper, apoi a sigilat-o.

sursa foto mh.com.au

sursa foto mh.com.au

Până şi soţia lui West, Kim Kardashian West, a fost uimită de această vânzare şi a scris pe un site de socializare „WOW! Omul ăsta chiar poate să vândă orice”!”

Site-ul lefigaro.fr a anunţat că fanii care vor „o gură de aer” de-a lui Kanye West vor avea şansa să liciteze din nou, căci vor fi scoase la vânzare alte pungi, preţul de pornire fiind de 3.000 de dolari.

Nu este prima vânzare ciudată, pe care fanii lui West s-au luptat să o adjudece. Se pare că pe internet circulă tot felul de obiecte sau substanţe care ar avea legătură cu acesta. Spre exemplu, un băţ, de care rapperul s-ar fi împiedicat în momentul în care a coborât din maşină pentru a susţine un alt concert, a fost scos la vânzare, iar preţul de pornire este de 5 dolari. În plus, în mediul online au apărut diferite anunţuri care te „îmbie” să cumperi nişte pungi cu presupusa transpiraţie a vedetei din America, al căror preţ pleacă de la 50 de dolari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top