Connect with us

Revistateo.ro

Așa se va numi noul album semnat Kanye West

Stiri

Așa se va numi noul album semnat Kanye West

Kanye West și-a ales în sfârșit un titlu pentru noul său album. Acesta se va numi „So Help me God” („Ajută-mă, Doamne”). Albumul anunțat de Kanye West vine cu o serie de colaborări extrem de interesante, printre care deja cunoscutele colaborări cu Rihanna și Paul McCartney, dar și cu Sia, cunoscută pentru super-hit-ul „Chandelier”.

Kanye West a definit noul album drept „un serviciu adus oamenilor”. Recent, cântărețul american a bucurat publicul cu o altă melodie de pe albumul său nou, după cea interpretată la Grammy Awards. Acesta a cântat pe scena Brit Awards 2015 melodia „All Day Bal”.

CITEȘTE ȘI: CINE L-A FĂCUT IDIOT RĂSFĂȚAT PE KANYE WEST

Cel mai recent album semnat Kanye West, „Yeezus” (2013) a avut vânzări neașteptat de proaste pentru faima artistului, cu oate că rămâne unul din cele mai vândute albume ale rapperului american. Recent, Kanye West a fost surprins cinând alături de Taylor Swift, cu care pregătește lansarea unei super piese. Artistul s-a remarcat recent și prin lansarea propriei linii de adidași, eveniment la care a participat soția sa, Kim Kardashian, și fetița lor North West.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top