Connect with us

Revistateo.ro

Jennifer Lopez te pune în formă!

Dieta si Sport

Jennifer Lopez te pune în formă!

Nu trebuie să faci multe analize ca să-ți dai seama că Jennifer Lopez a transformat stilul său de viață într-o obsesie pentru o alimentație echilibrată și un corp perfect: trebuie doar să observi abdomenul ei plat, parcă din ceară creat și posteriorul tonifiat.

Cântăreața a decis să-și împartă trucurile și secretele cu care reușește să se mențină în formă și a semnat o colaborare în acest sens cu BodyLab, pentru lansarea site-ului pentru femei bodylab.com. Odată înregistrate pe acest site, femeile din toată lumea (care cunosc limba engleză) vor putea lua notițe de la Jennifer Lopez despre cum să aibă un corp perfect și ce anume trebuie să facă pentru a-și lucra anumite grupuri de mușchi.

CITEȘTE ȘI: „AM FOST MALTRATATĂ!”

„În toată munca mea, muzică, filme, sau propria mea fundație, încerc să fiu o sursă de inspirație pentru femei, să fiu o versiune mai fericită a ea pentru ca și ele să învețe să fie fericite”, explică Jennifer pe site-ul web. „M-am unit cu familia BodyLab datorită faptului că vorbește despre sănătate și fitness pentru femei”, mai spune Lopez.

Pe acest canal unde deja lucrează și Jennifer Lopez puteți găsi o serie de rețete ușor de preparat, cu informații despre ingrediente și calorii dar și timpul de preparare a acestora. De asemenea, pe site puteți găsi și diete personalizate, sfaturile antrenorilor, ale nutriționiștilor, oameni specializați în diete dar și un restaurant online unde găsești mâncare potrivită dietei tale.

DIETA LUI JENNIFER LOPEZ

Jennifer Lopez este cunoscută pentru formele sale de invidiat. Formele voluptuoase pe care le deține diva latino la 42 de ani sunt rezultatul unei diete stricte pe care aceasta o urmează, incluzând apa cu gheață.

Elementul principal al dietei vedetei îl reprezintă consumul de proteine pe parcursul întregii zile. Dieta lui Jennifer Lopez arată în felul următor:
Mese pe zi: 4 (cu multe proteine, fructe și legume, mai ales la prânz)
Restricții: Fără carbohidrați după ora 16
Elementul original al dietei: Apă cu gheață

Însă pentru a arăta foarte bine, artista face și sport, împreună cu iubitul ei, dansatorul Casper Smart, în vârstă de 25 de ani. Sportul pentru Jennifer începe la 6 dimineața. Urăște monotonia, fapt pentru care nu face mereu aceleași exerciții în cadrul antrenamentului. Jennifer combină elementele de yoga cu exercițiile fizice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top