Connect with us

Revistateo.ro

Jay-Z a cumpărat unul dintre cele mai luxoase brand-uri din lume

Inedit

Jay-Z a cumpărat unul dintre cele mai luxoase brand-uri din lume

Ce faci când averea familiei tale depășește un miliard de dolari? Investești în tot ceea ce-ți place, așa cum tocmai a făcut Jay-Z. Rapperul a cumpărat Armand de Brignac (numit și Ace of Spades), unul dintre cele mai scumpe brand-uri de șampanie din lume.

Cel mai mic preț al unei sticle costă aproximativ 300 de dolari și poate ajunge până la 200.000 de dolari pentru o sticlă de 30 de litri de șampanie, îmbrăcată în aur. Compania condusă de Jay-Z (pe numele său adevărat Shawn Carter) a achiziționat zilele trecute marca de șampanie de la Sovereign Brands.

CITEȘTE ȘI: BEYONCE ESTE CEA MAI BINE PLĂTITĂ FEMEIE DIN INDUSTRIA MUZICII ÎN 2014

jay-z-ace-of-spades

„Suntem mândri să anunțăm că Sovereign Brands, marcă a unei companii de vinuri și băuturi spirtoase deținute de familia Berish, a vândut brandul Armand de Brignac unei noi companii conduse de renumitul Shawn Jay-Z Carter.” , a declarat Sovereign Brands. Compania de vinuri a mai declarat că rapperul le-a făcut o ofertă pe care pur și simplu nu au putut să o refuze, însă au preferat să nu ofere alte detalii cu privire la termenii și condițiile afacerii.

 

Conform Forbes, Jay -Z a câștigat în 2014 nici mai mult nici mai puțin de 520 de milioane de dolari, iar averea totală lui și a soției sale Beyonce este estimată la peste 1 miliard de dolari.

Putem spune că își permite, nu?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top