Connect with us

Revistateo.ro

Ce meserie aveau cântăreții înainte să fie cântăreți

Stiri

Ce meserie aveau cântăreții înainte să fie cântăreți

Te întrebi ce meserie aveau cântăreții înainte să fie cântăreți? Ai să rămâi surprinsă, atât pozitiv, dar mai ales negativ. Iată scurta noastră listă:

JAY Z
Celebrul rapper, soțul lui Beyonce, a început să facă bani ca un adevărat rapper. Povestea lui de viață nu este una inventată pentru a ajunge la inimile puștanilor din cartierele rău famate, ci chiar este una reală. Acesta a vândut o perioadă îndelungată droguri pentru a supraviețui, la fel ca și colegii săi Snoop Dogg sau 50 Cent.

MICK JAGGER
Idolul a milioane de persoane de la „The Rolling Stones” a avut o meserie mai puțin obișnuită pentru bărbați, în perioada anilor 60. Acesta spăla podelele la cabinetul unui psihiatru.

CITEȘTE ȘI: 7 FANTOME CELEBRE ALE VEDETELOR ȘI POVEȘTILE LOR

MADONNA
Madonna a lucrat la Dunkin Donuts, pe Times Square, și a fost dată afară pentru că l-a stropit cu cremă pe unul dintre clienți.

KANYE WEST
Rapperul care a cucerit milioane de inimi cu albumele sale a muncit pentru câteva sute de dolari ca reprezentant al firmei Gap și aranja hainele pe rafturile magazinului.

CHILDISH GAMBINO
Childish Gambino era scenarist, înainte să fie rapper. Acesta a terminat Literele la New York University, după care a început să scrie scenarii pentru seriale de comedie fără succes pentru televiziunea NBC.

ELVIS PRESLEY
Elvis Presley era camionagiu înainte să fie regele muzicii rock and roll.

BEYONCE

Beyonce era coafeză înainte să cânte despre emanciparea femeii sau să cucerească mai multe premii Grammy, după hiturile care au făcut istorie.

PINK
Îți vine greu să crezi sau nu, dar Pink a avut o viață dură înainte să fie cunoscută ca fata rea cu părul roz din industria muzicii. Aceasta spăla WC-urile la McDonalds.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top