Connect with us

Revistateo.ro

Minim noua oameni au murit si in jur de 1000 au fost raniti dupa un cutremur cu magnitudinea de 6.4 grade care a avut loc in Japonia.

Inedit

UPDATE: Bilant actualizat dupa al doilea cutremur din Japonia: peste 40 de morti

Bilantul seriei de cutremure din Japonia se agraveaza: peste 40 de morti

Bilantul ultimului seism de 7,3 grade din Japonia a crescut la 40 de morti si peste 1.000 de raniti dupa un precedent cutremur care a ucis noua persoane, potrivit autoritatilor locale.

Regiunea Kumamoto de pe insula Kyushu a fost zdruncinata in ultimele 48 de ore de un sir exceptional de cutremure violente care au provocat distrugeri, incendii si alunecări de teren. Cel putin o mie de persoane au fost ranite, dintre care 184 grav, potrivit autoritatilor locale.

Peste 90.000 de locuitori ai zonei au fost evacuati, inclusiv 300 de locuitori riverani ai unui baraj, care se poate prabusi in orice clipa.

Potrivit Ministerului Industriei, mai mult de 100.000 de locuinte sunt fara electricitate, gaze si zeci de mii nu au apa.

Dupa cutremurul de joi seara cu magnitudinea 6,5 s-au produs mai mult de 260 de replici, conform Kyodo.

Panica in sudul Japoniei. Orasul Kamamoto a fost lovit pentru a doua oara in 24 de ore de un cutremur. Seismul a avut magnitudinea de 7,3 si a avut drept urmare cel putin sapte morti si sute de raniti.

Zeci de persoane sunt date disparute, versantul unui munte s-a prabusit si mai multe locuinte au fost distruse sau inghitite de incendii. Au fost mobilizate echipe de salvare si 15.000 de soldati.

Cutremurul a fost urmat de replici inspaimantatoare. In total numarul deceselor se ridica la cel putin 16 morti dupa seria de cutremure din aceasta saptamana.

Reamintim ca acesta e al doilea cutremur care zguduie Japonia in ultimele 24 de ore.

Vezi pe Huff.ro toate informatiile si VIDEO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top