Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Iubitul tău îți ascunde mereu aceste lucruri! Unul are legătură cu igiena ta!

Iată ce lucruri îți ascunde mereu iubitul tău:

1. SE UITĂ DUPĂ ALTE GAGICI
Acest lucru se poate vedea cu ochiul liber, deși ei vor nega mereu asta. Până la urmă, este absolut firesc să te uiți dacă vezi ceva frumos. Și femeile se uită după bărbați chipeși și musculoși pe stradă, nu-i așa?

2. NU ÎI PLACE CU PRIETENELE TALE
Dacă acceptă să iasă din când în când la o ”seară cu fetele”, asta e exclusiv pentru tine. Bărbaților nu le place să asiste la discuții interminabile despre cumpărături, alți bărbați sau cosmetice ori haine.

CITEȘTE ȘI: CRISTIANO RONALDO, GEST IMPRESIONANT PENTRU NEPALEZI

3. ȘTIE CÂND ÎL ÎNȘELI
Un bărbat își dă seama mai repede decât o femeie când i se pun coarne. Bărbații sunt mai prezenți în lumea amantlâcurilor și știu toate tertipurile, pe când femeia, sinceră mereu, nu știe să mintă cum trebuie în situații de criză.

4. NU MEREU VREA SEX
Ai crede că bărbații ar face sex non-stop, însă nu e mereu așa. Și niciodată un bărbat, oricât de dureros ar suna, nu va fi la cheremul tău când vine vorba de amor, chiar dacă ai impresia asta. Bărbații pot ascunde foarte bine dorințele lor sexuale și sunt actori buni atunci când invocă motive să nu facă sex.

5. NU SUPORTĂ SĂ VADĂ PĂR ÎN CHIUVETĂ
Firele tale de păr îi provoacă greață totală! Nu ți-o va spune pentru că este rușinat să îți atragă atenția mereu, dar cert este că, dacă vei vedea chiuveta curată imediat după ce ai ieșit de la baie, ai putea să îți ceri scuze față de el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top