Connect with us

Revistateo.ro

Iubitul meu e mult mai mic decât mine...

Cuplu

Iubitul meu e mult mai mic decât mine…

Iubitul meu e mult mai mic decât mine… O frază care dă bătăi de cap multor femei. Pentru că, acest tip de relație nu este ceva nou, ba chiar am putea spune că în ultima vreme este la modă.

Într-o relație în care femeia este mai în vârstă cu 8, 10 sau chiar 12 ani ori mai mult, apar diferențele. Primele 6 luni pot fi lapte și miere (perioada de acomodare cu celălalt, perioada de îndrăgostire, de cunoaștere reciprocă etc). Cu timpul însă, interesele celor doi pot varia. Anthony Walsh, actorul din „Science of Love” susține că această fază de îndrăgosteală poate dura de la 6 luni la 3 ani.

Perioada de început a oricărei relații produce dopamina, deoarece se împletesc pasiunea, emoția și nevoia de cunoaștere mai mult decât în următoarea perioadă a relației. Iată lucrurile de care trebuie să ții cont, chiar și dacă îndrăgosteala s-ar putea să dispară în timp:

CITEȘTE ȘI: CELE MAI CIUDATE AFRODISIACE DIN LUME

1. TRĂIEȘTE FĂRĂ TEAMĂ
Cea mai mare teamă în astfel de relații este cea de abandon. Femeia se simte ”găină bătrână” și poate confunda sentimentul de iubire cu cel de mamă. Tocmai de aceea, trebuie să vă stabiliți împreună o rutină în acest sens. Dacă iubiul tău este cu până la 15 sau chiar 20 de ani decât tine (vârsta maximă acceptabilă), evită să îți faci planuri de căsătorie sau să concepi copii cu el. El însuși poate fi copilul tău, așa că bucură-te de relația așa cum este ea.

2. SEXUALITATEA
Sexul vă poate ține mult timp împreună, majoritatea relațiilor de acest top fiind unite de completarea sexuală. Unii bărbați sunt atrași de femeile mature pentru că au ce învăța de la ele, iar femeilor mature le face mare plăcere să știe că încă sunt atractive chiar pentru bărbați mult mai tineri.

3. NU VEI FI MAMA LUI
Dacă îți răsfeți prea mult iubitul, tratându-l ca pe un copil, el așa se va simți și se va purta ca atare. Asta poate distruge relația dintre voi doi. Lasă rolul de mamă protectoare și ocupă-te de rolul de partener de viață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top