Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Iubitul Elenei Udrea s-a dus în Costa Rica pentru a petrece sărbătorile pascale

Iubitul Elenei Udrea a luat decizia de a petrece sărbătorile alături de iubita lui. Adrian Alexandrov s-a dus în Costa Rica, acolo unde fostul ministru s-a stabilit de câteva săptămâni.

Iubitul Elenei Udrea, în Costa Rica

Elena Udrea a rămas însărcinată cu gemeni, însă a pierdut unul dintre copii. Medicul i-a recomandat să nu se mai streseze pentru că sarcina este riscantă. Iubitul ei nu a fost fizic alături de ea în aceste momente grele, însă a luat avionul și s-a dus către Costa Rica.

Adrian Alexandrov a luat decizia de a pleca alături de Elena, mai ales că anul acesta fostul ministru nu va petrece sărbătorile alături de cei dragi, ci undeva departe de țară.

După ce Elena a ieșit public și a spus că speră ca sarcina ei să decurgă normal, acum a fost și rândul iubitului să facă declarații.

„Pe cât de mare mi-a fost bucuria când am aflat că a rămas Elena însărcinată și voi avea gemeni, pe atât de mare mi-a fost tristețea când am aflat că unul din ei s-a pierdut și că Elena a avut probleme cu sarcina.

Sunt o persoană căreia îi plac copii foarte mult, sper și îmi doresc ca Elena sa aibă o sarcină ușoară și să ne bucurăm de copilul care se va naște sănătos în noiembrie”, a declarat Adrian Alexandrov pentru cancan.ro.

CITESTE SI: Elena Udrea, veste tristă din Costa Rica. Din păcate Urdrea a pierdut un copil

„Mă bucur că sunt bine. Sarcina evoluează bine acum. Am făcut câteva exagerări. Am călătorit, am făcut mişcare. Probabil că efortul exagerat a fost cauza. S-au prins amândoi copiii, dar am fost prea activă”, a explicat Udrea, scrie știripesurse.ro.

„Sunt pregătită să mă întorc în România. Clima e mult mai prietenoasă, e mai multă linişte, dar eu sunt obişnuită în România. Cred că îmi era mai bine dacă această complicaţie mă prindea la mine acasă”, a mai spus Udrea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top