Connect with us

Revistateo.ro

Iubitul Elenei Udrea a plecat din Costa Rica

Staruri

Iubitul Elenei Udrea a plecat din Costa Rica

Elena Udrea și Adrian Alexandrov abia așteaptă să își strângă copilul în brațe. Peste numai câteva luni, fosta deputată va deveni mamă pentru prima dată. Aflată în Costa Rica, fostul ministru al Turismului a dezvăluit cum se va numi fetița sa.

Udrea a dezvăluit zilele trecute că pe fetiță o va chema Eva Maria. Iar iubitul său este în culmea fericirii că va avea o fetiță.

„Am vrut să ţin secret încă o perioadă numele, dar Adrian este foarte nerăbdător cu privire la tot ceea ce ţine de copil. În plus, familiila şi toţi prietenii îl ştiu, aşa că s-a aflat mai devreme. Ne-a luat ceva timp să ne decidem, nu mă gândisem niciodată în mod serios cum ar fi dacă aş avea un copil, ce nume i-aş pune dacă ar fi fetiţă.

Primul pe care l-am ales şi am convenit cu Adrian imediat asupra lui a fost Maria. Mai ales după ce am pierdut unul din gemeni, m-am rugat mult Sfintei Fecioare să îl păstrez pe acesta şi am promis că o să îi poarte numele, dacă va fi fată. În plus, mama e Maria şi, cum este prima ei nepoată, e o bucurie în plus pentru ea”, a spus Elena Udrea pentru evz.ro.

„Pe urmă am căutat un al doilea prenume care să i se potrivească alături de celălalt. A fost ca o revelaţie când am pronunţat Alexandrov Eva Maria”, a dezvăluit Elena Udrea.

Adrian a mers în Costa Rica pentru a-și vizita logodnica, însă afacerile din România îl împiedică să petreacă mai mult timp alături de Elena.

Citește și: Elena Udrea a ales numele pentru bebelușul ei

Adrian Alexandrov s-a întors în România și și-a anunțat și prietenii. Vineri după-amiază, Adrian Alexandrov a postat pe Facebook că face cale întoarsă acasă.

Adrian Alexandrov, hotărât să fie alături de iubita sa

Adrian Alexandrov a dezvăluit la începutul lunii iunie că a decis să plece în Costa Rica pentru a fi aproape de viitoarea mamă a copilului său. În luna februarie, Elena Udrea a anunțat că va avea gemeni. Din cauza unor probleme de sănătate, aceasta a rămas doar cu un bebeluș și a mărturisit la o emisiune TV că și-ar dori să nască în România.

„Decizia a fost una total neașteptată, m-au sunat cei din presă pentru a obține o reacție, dar în astfel de momente îți găsești cu greu cuvintele, așa că am refuzat și mi-am rezervat dreptul la tăcere. Speram cu toții că dosarul să se trimită înapoi spre a fi rejudecat și reanalizat, urmând că Elena să se întoarcă în țară și să nască aici, pentru că îmi doream ca fetița să se nască în România.

Din moment ce lucrurile nu au ieșit cum ne-am dorit, iau în calcul varianta în care voi pleca în Costa Rica, după ce îmi aranjez lucrurile în România. Din punctul meu de vedere, lupta ei nu este încă pierdută, poate contesta decizia instanței și poate cere revizuirea acesteia”, a declarat pentru cancan.ro Adrian Alexandrov, imediat după ce s-au pronunțat sentințele în dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea se află în Costa Rica încă din luna februarie, iar la începutul lunii iunie a fost condamnată la 6 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și abuz în serviciu”. Aceasta apare pe site-ul Poliției Române la secțiunea „Urmăriți general”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top