Connect with us

Revistateo.ro

Iubire pe Whatsapp. O conversatie care a dus la...

Stiri

Iubire pe Whatsapp. O conversatie care a dus la…

Madalina si Darius s-au cunoscut vineri seara intr-un club. Au facut schimb de numere de telefon si au realizat ca poate exista iubire pe Whatsapp, desi, baiatul a pus-o in suspans.

Madalina si Darius s-au cunoscut pe Facebook. Si-au dat like-uri la poze dupa care ea a facut primul pas. De aici a urmat o serie intreaga de conversatii din care Madalina intelesese ca tanarul este interesat sa o cunoasca.

„Prima oara cand i-am scris am fost foarte emotionata. Arata foarte bine in poze si ma simteam ca fac ceva gresit, ca in mod normal fetele nu trebuie sa ii abordeze pe baieti. Stiu ca pare o nebunie, dar m-am indragostit de el imediat ce i-am vazut profilul”, ne povesteste Madalina.

RELATIE ONLINE, doar o iluzie? Haideti sa ajutam o cititoare!

TEST ONLINE: Ai o relaţie INDESTRUCTIBILĂ?

De aici si pana la intalnirea din club a fost doar un pas, sau, mai precis, a durat doar o zi. In seara urmatoare s-au vazut in club fara sa se anunte ca vor fi acolo. Madalina a zis ca baiatul ii este clar predestinat.

Din pacate, intalnirea din club s-a rezumat doar la un schimb de numere de telefon. Niciunul nu era comunicativ, iar Madalina era convinsa a doua zi ca nu are nicio sansa la el. I-a scris cand s-a trezit daca o place sau nu:

„Nu stiam cum sa il abordez. Nu imi place sa pierd vremea, mai ales ca e prima oara cand ma dau eu la baieti si ma simteam deja suficient de penibila. L-am intrebat daca ma place, dupa ce l-am salutat de o mie de ori”.

Raspunsul imediat al lui Darius a fost: „Nu. Nu vreau sa fiu prea direct cu tine, sa te sperii”… Mesajul primit pe Whatsapp a daramat-o pentru cateva secunde pe fata. In mai putin de un minut, Darius i-a spus ca o adora.

Iubire pe Whatsapp. O conversatie care a dus la...

„Mi-a spus ca ma adora si ca motivul pentru care nu a vorbit cu mine in club era pentru ca paream fitoasa si mult prea sufocanta pentru el. El e mai timid de fel si poate parea rece. Diseara petrecem impreuna, doar noi doi”, a mai spus Madalina.

Speram sa fie multi ani impreuna. Aceasta e una din acele povesti pentru care putem multumi existentei Internetului, Facebook-ului si Whatsapp-ului zi de zi, mai ales acum, de Ziua Indragostitilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top