Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Avertisment pentru utilizatorii aplicației WhatsApp

Aplicația WhatsApp este bombardată tot mai des cu tot felul de viruși care pun în pericol sistemele de operare ale telefoanelor utilizatorilor.

Un nou malware a fost depistat și se pare că este unul din cei mai periculoși viruși. Acesta atacă sistemele Android prin metode nemaiîntâlnite.

Virusul numit Skygofree a fost descoperit de specialiștii în cibernetică de la Kaspersky Lab. Skygofree este periculos pentru că înregistrează de pe aplicația de WhatsApp a utilizatorului când e trecută în aplicație o anumită locație (share location).

Virusul preia controlul telefonului și poate să facă înregistrări audio, video și foto prin comenzi de la distanță, lucru nemaivăzut până acum, de care s-au mirat până și cei mai buni hackeri.

Virusul ajunge în dispozitivele Android prin intermediul unor pagini web care aduc cu paginile operatorilor de telefonile mobilă ori prin conectarea la rețelele Wi-Fi nesecurizate, așa că aveți mare grijă!

CITESTE SI: Nu mai folosi telefonul mobil noaptea! Uite ce se intampla in corpul tau

ALERTĂ: Mesajele pe care să nu le deschideți pe WhatsApp și Facebook. Nou atac al hackerilor…

Aplicatia Facebook Messenger nu va mai functiona pe acest tip de telefon

Ce se întâmplă dacă apeși aceste taste când stai pe Facebook. Ce-ți va apărea pe ecran

Un fost angajat la Facebook, dezvăluiri revoltătoare. Care este adevăratul scop al acestei rețele sociale

Avertisment de la Facebook pentru toți românii. Se întâmplă deja

Jocul ascuns din Facebook Messenger. Ce trebuie sa faci ca sa ai acces la el

Cum știi dacă cineva îți citește mesajele pe Whatsapp și ce poți face

Ar trebui să fie imposibil, dar altcineva îți poate accesa corespondența de pe WhatsApp. Cel mai bine ar fi să înveți cum știi dacă cineva îți citește mesajele pe WhatsApp și, în secunda următoare, să remediezi problema.

E cea mai populară aplicație de mesagerie de pe întregul mapamond. WhatsApp are 1,2 miliarde de utilizatori și continuă să crească într-un ritm surprinzător.

Pe lângă mesaje, apeluri video, apeluri de voce și transfer de imagini sau clipuri, farmecul WhatsApp constă într-un nivel de securitate sporit.

Înainte ca multe alte servicii să includă această funcție, oficialii WhatsApp se mândreau cu criptarea end-to-end.

Această asociere de termeni tehnici reprezintă cea mai importantă asigurare a faptului că doar emițătorul și receptorul unui mesaj îi pot ști conținutul.

Cum este posibil ca cineva să-ți citească mesajele pe WhatsApp?

Deși ar putea părea incredibil la prima vedere, este posibil ca cineva să primească mesajele tale de pe WhatsApp pe telefonul său.

Partea ciudată a acestei realități este că cei de la WhatsApp au făcut totuși un efort semnificativ să nu poți activa aplicația folosind același număr de telefon pe două smartphone-uri.

În momentul în care ți-ai schimbat telefonul și ai instalat WhatsApp folosind același număr, aplicația se dezactivează în mod automat pe vechiul gadget și nici măcar nu mai poți intra să-ți citești vechile mesaje.

Singura soluție este să o reactivezi folosind alt număr. Același principiu este valabil în cazul în care, pe același dispozitiv, vrei să-ți portezi conversațiile in-app pe un alt număr. Aparent, dezvoltatorii aplicației s-au gândit la toate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top