Connect with us

Revistateo.ro

Ce a vorbit Ioana Boureanu pe Whatsapp cu mama ei vitrega, inainte de 'bataie'

Stiri

Ce a vorbit Ioana Boureanu pe Whatsapp cu iubita tatalui ei, inainte de presupusa bataie

Ioana Boureanu si-a acuzat tatal, pe celebrul poltician Cristian Boureanu, ca a batut-o pentru ca voia sa stea la mama ei, la mare, si nu isi dorea sa se intoarca in Bucuresti, dupa ce vreme de o saptamana a disparut fara sa dea un semn de viata.

In urma acuzatiilor pe care tanara de 16 ani i le-a adus politicianului, mai multe persoane publice s-au impartit in doua tabere: cei care cred ca politicianul a batut-o pe Ioana, respectiv cei care sustin ca adolescenta fabuleaza.

Printre persoanele care cred in nevinovatia lui Cristian Boureanu se numara Monica Tatoiu, care a fost atat profesoara politicianului cat si a fetei acestuia, Ioana, si Laura Dinca, iubita acestuia.

Intre Laura Dinca (19) si Ioana Boureanu (16) exista o relatie apropiata de prietenie, chiar daca Laura a spus ca unele toane pe care le are Ioana acasa sunt insuportabile. CANCAN.ro a publicat o conversatie de pe Whatsapp intre cele doua, in care Laura era deranjata din cauza unui like la o poza postata pe Facebook. Conversatia da o turnura neasteptata scandalului momentului deoarece toata lumea credea ca cele doua nu se inteleg, motiv pentru care Ioana a vrut mereu sa isi petreaca timpul cu mama sa.

Cei de la CANCAN sustin ca discutia de pe Whatsapp a fost trimisa de catre un cititor, discutia nefiind confirmata inca de cele doua protagoniste ale acestei telenovele.

Ce au vorbit Ioana Boureanu si mama ei vitrega pe Whatsapp

„Laura: Iti place?

Ioana: Nu. Mai ai?

Laura: Nu e singura mea poza cu tine de la cascada…pot sa o pun? Sau deranjez?

Ioana: Nu imi place. Mai sunt şi altele, vezi la tata in telefon

Laura: E singura. Imi pare rau taica-tu vrea sa o punem.

Ioana: Dar nu imi place.

Laura: Atunci fa si tu poze cu noi sa iti placa…vb cu el nu cu mine ca eu oricum sunt sup pe tn! Nb (fata vesela)

ioana-boureanu-1

„Ca m-ai mintit in America cand te-am intrebat ceva si ca dupa ce ca ai sters toate pozele cu mine… nu dai niciun like, dai la altele… dar vb maine. Da bine nb”, a inchis Laura conversatia.

Sursa foto: CANCAN.RO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top