Connect with us

Revistateo.ro

Zeci de victime după ce o mașină a intrat în mulțime într-un club

Stiri

Zeci de victime după ce o mașină a intrat în mulțime într-un club

Un bărbat a intrat sâmbătă noaptea cu mașina într-un club de noapte din Marea Bitabie, mai exact din comitatul Kent. Localul era aglomerat. Cel puțin 13 persoane au fost rănite.

Zeci de victime după ce o mașină a intrat în mulțime într-un club

Se pare că bărbatul a comis fapta deoarece a fost rugat să părăsească localul în urma unei altercații. Pentru a se răzbuna, el a intrat cu mașina în club. Unul dintre martori a vorbit despre cele întâmplate. A spus că a fost „dezordine totală, panică și haos”.

Bărbatul în vârstă de 21 de ani a fost arestat pentru tentativă de crimă. Potrivit autorităților, mulți dintre cei răniți au oasele rupte.

O tânără în vârstă de 18 ani, care se afla în club în momentul incidentului, a povestit ce s-a întâmplat. A fost haos, o mașină a intrat în club și a început să dea peste oameni. Cei de la securitate i-a sfătuit pe oamenii din club să fugă.

„Am trimis repede mesaje apropiaților și le-am spus că eram implicată într-un incident și că îi iubesc. Am crezut că nu voi mai scăpa cu viață”, a mai spus tânăra, potrivit antena3.ro.

CITEȘTE ȘI: Braşov: O persoană încarcerată după ce un camion încărcat cu piese de metal s-a răsturnat

Camionul s-a răsturnat pe un pod din localitatea Hărman. Pompierii au interveni pentru a salva persoana încarcerată. Se pare că victima era conștientă.

”La faţa locului a fost găsită o singură victimă încarcerată, dar conştientă. Un echipaj de descarcerare, unul de stins incendii cu apă şi spumă, un echipaj SMURD de terapie intensivă cu medic se află la locul accidentului. Camionul era încărcat cu piese de metal”, a mai precizat purtătorul de cuvânt potrivit agerpres.ro.

Sursă foto: Twitter

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top