Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Efectele BREXIT. Libera circulație în Marea Britanie va fi un vis din 2019

Efectele Brexit încep să se vadă abia din acest moment. Negocierile dintre Uniunea Europeană și Marea Britanie, referitor la statutul cetățenilor europeni care vor să viziteze țara care a ieșit din Europa nu au dat cele mai bune roade.

Revin vizele din 2019

Guvernul de la Londra susține că după ce Brexit-ul va intra în vigoare, din martie 2019, cetățenii europeni nu vor mai putea circula în Marea Britanie doar cu buletinul. Revin vizele.

„Vă pot spune părerea mea despre imigraţie. Cred că imigraţia este, în general, un lucru pozitiv pentru o societate, dacă le permitem oamenilor talentaţi să vină, de o manieră controlată, în metropole măreţe precum Londra şi Sydney”, susține și Boris Johnson, fostul primar al Londrei.

CITEȘTE ȘI: Ministerul Muncii din Marea Britanie, anunț după Brexit, legat de cetățenii români

„Vom aduce imigraţia la un nivel al zecilor de mii. De îndată ce părăsim U.E. vom prelua controlul asupra graniţelor noastre”, spunea Theresa May, premierul Marii Britanii.

Românii care sunt stabiliți deja de ani buni în Marea Britanie și au un loc de muncă cu acte în regulă nu vor fi deloc afectați de evenimentele post-Brexit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top