Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Veste neașteptată pentru românii din Anglia de la omul care a militat pentru BREXIT: „Românii nu ar trebui să…”

Boris Johnson, fostul primar al Londrei, unul din oamenii-cheie care a militat pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană are o veste neașteptată pentru românii care locuiesc și lucrează în Regat.

Mesaj de la ministrul de Externe britanic pentru români, la un an după Brexit

„Nu cred că ar trebui să fie deloc îngrijorați. Nu ar trebui să își facă griji, deoarece sunt membri extrem de valoroși ai societății noastre.

Îi iubim. Au o contribuție uriașă la economia Regatului Unit, la cultura britanică”, a spus șeful diplomației britanice, notează Realitatea.net.

„Am fost primar al Londrei. Când mergi prin Londra, vezi o mulțime de magazine românești, români care lucrează în toate domeniile.

CITEȘTE ȘI: Lovitură pentru românii din Diaspora. Nu vor mai primi…

Lovitură pentru românii din Diaspora! E vorba de locurile lor de muncă

Credem că sunt jumătate de milion de români în Regatul Unit. Am fi nebuni să îi lăsăm să plece înapoi în România. Vrem să îi păstrăm, vrem să ne asigurăm că se simt în siguranță și că drepturile lor sunt protejate”, a declarat Boris Johnson.

Pe 23 iunie 2016, 51,9% dintre britanici au votat pentru ieșirea țării lor din Uniunea Europeană. În urma rezultatului, premier David Cameron și-a dat demisia, iar în locul lui a venit Theresa May, cea care poartă de un an și ceva negocierile privind ieșirea Marii Britanii din UE.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top