Connect with us

Revistateo.ro

Iti sta mintea in loc! Nimeni nu reuseste sa adune corect. Un calcul matematic REVOLUTIONEAZA INTERNETUL-1

Stiri

Iti sta mintea in loc! Nimeni nu reuseste sa adune corect. Un calcul matematic REVOLUTIONEAZA INTERNETUL

Un calcul matematic aparent banal stoarce mintile internautilor. Este vorba despre adunari si scaderi, insa nu orice fel de operatiuni. Vezi mai jos misterul imaginii de mai sus!

Daca 3 mere adunate fac 30, un mar si 8 banane fac 18, 4 banane minus 2 nuci de cocos rezulta 2, atunci cat vor face o nuca de cocos, un mar si 3 banane? Grea operatiune, nu-i asa?

Primele trei operatiuni sunt foarte clare. Fiecare mar valoreaza cate 10 puncte, bananele 4 si nucile de cocos cate 2 puncte. Daca ne uitam la ultimul calcul, am zice ca rezultatul este 16? Ei bine, nu e 16.

Muta un singur bat de chibrit pentru a face adevarata propozitia din imagine

O noua iluzie optica face inconjurul internetului: Care este femeie si care e barbat?

„A innebunit tot Facebookul calculul asta. Nu mai stiu nici sa adun”, scrie un utilizator al retelei. Daca treci si tu prin aceasta situatie, iti oferim cheia rezolvarii acestui calcul matematic.

Rezultatul corect este 14 si iti explicam si de ce. Uita-te bine la figurine. Daca esti atent, vei observa ca spre deosebire de primele 3 randuri, in al patrulea exista 3 banane si o singura nuca de cocos.

Iti sta mintea in loc! Nimeni nu reuseste sa adune corect. Un calcul matematic REVOLUTIONEAZA INTERNETUL-1

Asta inseamna ca fiecare banana si fiecare nuca de cocos are un singur punct, iar pentru ca in randul 4 sunt mai putine, scadem cate un punct de la fiecare. Astfel ca o nuca de cocos + un mar + 3 banane va rezulta 14.

Unii utilizatori sunt ceva mai radicali si sustin ca in al patrulea rand ar mai putea exista o banana, insa pentru ca este prea mica, nu se vede. Oricum, raspunsul oficial este… 14.

Sursa foto: Upsocl.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top